Eldrevne kørestole med manuel direkte styring

Kørestole, som drives af en elektrisk motor, men som styres ved manuelt at ændre retning på svinghjulene. Herunder hører fx scootere.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



TSN HS-925

TSN HS-925

3-HJULET EL-SCOOTER
Robust mobilitetsscooter i et moderne ergonomisk design med mange detaljer.

Føj til huskeliste

Top Products A/S
Håndværkervej 25A
4160 Herlufmagle

TSN HS-328

TSN HS-328

4-HJULET EL-SCOOTER
Praktisk, let adskillelig mini mobilitetsscooter som er nem at tage med i bilen.

Føj til huskeliste

Top Products A/S
Håndværkervej 25A
4160 Herlufmagle

EasyGo S3B

EasyGo S3B

Til indendørs- og nærmiljøbrug. Med massive hjul. Kan adskilles i 4 dele uden brug af værktøj. Analog display. Med varekurv.

Føj til huskeliste
Lindebjerg model LM-75

Lindebjerg model LM-75

Lindebjergs mindste model som er til kunder der ønsker en scooter, der er nem at tage med i bilen, båden eller campingvognen. Klarer fint småture på campingpladsen, plejehjemmet, forlystelsesparken eller en tur til købmanden. Leveres i sort og med det viste sæde. Kan opgraderes til at kunne køre 30 km på en opladning ved køb af ekstra batteri.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Kabine scooter

Kabine scooter

Kabinescooter, så du kan færdes sikkert og trygt året rundt og i al slags vejr. Du får mulighed for at bevæge dig sikkert omkring. I den opvarmede kabine sidder du trygt og tørt. Der er store vinduer, og du har et godt overblik over trafikken. Vinduesvisker med sprinkler og varme er standardudstyr. Kører op til 15 km/t.

Føj til huskeliste
LA 45

LA 45

Til dig, som gerne vil køre hurtigere og tage en længere tur engang imellem.Har motorkraft nok til at klare et vanskeligt terræn. Udstyret med kaptajnsæde med armlæn og nakkestøtte. Fås i farverne rød og sølv. 3 års garantiordning. Kurv, sæde og 2 stk. 12V/55 Ah batteri medfølger, men kan også køre på 2 x 12V/75Ah batteri.

Føj til huskeliste
Atto Mobilscooter

Atto Mobilscooter

En sammenklappelig elscooter som er nem at have med i bilen. Den er nem og hurtig at klappe sammen og kan desuden skilles i to dele, hvilket gør den nemmere at løfte. Kan også let skubbes rundet som en trolley mens den er sammenfoldet.

Føj til huskeliste
El scooter LA 35

El scooter LA 35

LA 35 3-hjulet city scooter. LA 35 har som standard et justerbart sæde med drejefunktion og indstilling af armlæn. Kurv foran følger med. 3 års garantiordning.

Føj til huskeliste
Berg Komfort El Scootere BK

Berg Komfort El Scootere BK

Berg Komfort El Scootere med ekstraudstyr. Du får fx. lækkert digitalt speedometer, LED kørelys, kopholder, hastighed på op til 15 km/t og ikke mindst en rækkevidde på op til 50 kilometer på én opladning. El Scootere i denne serie, fåes i 2 forskellige farver, nemlig rød og koksgrå.

Føj til huskeliste
EasyGO L4B MAXI

EasyGO L4B MAXI

4 hjulet elscooter max hastighed 15km/t. Ny kraftfuld el scooter der er fuld affjedret og kør på 10 hjul hvilket sikrer høj stabilitet ved al slags kørsel. Max personvægt 225kg. Frihøjde på 18cm hvilket giver stor fremkommelighed. Stor komfortsæde m/multi indstillinger, let betjenings panel (nyt design) Leveres i farven Sort

Føj til huskeliste