Eldrevne kørestole med manuel direkte styring

Kørestole, som drives af en elektrisk motor, men som styres ved manuelt at ændre retning på svinghjulene. Herunder hører fx scootere.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



FØNIX 504

FØNIX 504

FØNIX 504 er en ekstra kraftig el-scooter. Scooteren er vores topmodel blandt vore 4-hjulede scootere og er længere og bredere end vore andre modeller. De ekstra store hjul og affjedringen giver en god køreoplevelse.

Føj til huskeliste
FØNIX 204

FØNIX 204

Fønix 204 er en mindre og kompakt el-scooter med masse af kørekomfort og praktiske funktioner og med 4 hjul giver den stor stabilitet under kørslen. God affjedring på baghjulene giver en god køreoplevelse. En kraftig motor gør at den klarer selv vanskelige forhindringer. Rækkevidde op til 30 km.

Føj til huskeliste
EL Scooter GO-EL 840

EL Scooter GO-EL 840

GO-EL 840 er DukaDus svar på en scooter i en limousines forklædning. Med markedets bedste motor på 1.400 W og fire store 14 hjul er den født til at køre over stok og sten - uden at slække på komforten. Med sæde, armlæn, nakkestøtte, digitalt betjeningspanel, trinløst justerbart styr m.m. som standardudstyr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

EL Scooter GO-EL 270

EL Scooter GO-EL 270

El Scooteren, som er udstyret med 950 Watt motor. Den har en max topfart på 15 km/h. Kan komme rundt overalt - både i butikker og snæver vending, på langfart og op og ned ad bakke. Hjulene er affjedrede ligesom det komfortable delux sæde, armlæn og nakkestøtte. Digitalt display og juster bart styr m.m. som standardudstyr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

El Scooter GO-EL 440

El Scooter GO-EL 440

GO-EL 440 er en scooter som er udstyret med motor på 1.400 W. Den skyder en fart på op til 15 km/h. Til at komme rundt overalt - både i butikker og snæver vending, på langfart og op og ned ad bakke. Hjulene er affjedrede ligesom det komfortable delux sæde, armlæn og nakkestøtte.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

EL-Scooter GO-EL 840

EL-Scooter GO-EL 840

GO-EL 840 Er markedets største El-Scooter med en kraftig motor på hele 1400 Watt. Scooteren leveres med et sæde med utallige justeringsmuligheder. GO-EL 840 er udstyret med: Digital display, Trinløs justering af styr Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde.
Med denne Scooter kommer du frem overalt.

Føj til huskeliste
Flexlife D5 Carbon

Flexlife D5 Carbon

En (16kg) letvægts og let sammenklappelig el-kørestol. Nem at bruge og klappes sammen på sekunder. Pga vægten tages den let med i bilen, toget eller flyet. Flexlife D5 giver stor frihed til mennesker med kort gangdistance, den giver mulighed for at deltage i sociale aktiviteter, handle ind og i det hele taget bliver mere selvstændig. Stærk og nem.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Apollo 589

Apollo 589

4-hjulet el-scooter, nem at skille ad. Justerbart styr. Affjedret på alle hjul.

Føj til huskeliste
Vivo el-scooter

Vivo el-scooter

Adskillelig el-scooter, som du let kan tage med dig. Lille drejeradius gør el-scooteren let at manøvre. Brede dæk giver god stabilitet på underlaget. Affjedring i bag giver god komfort. Vivo har en forholdsvis lang teoretisk kørestrækning i forhold til el-scooterens størrelse.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Lindebjerg El-scooter LM-900

Lindebjerg El-scooter LM-900

Lindebjerg 2 personers elscooter LM-900 er en dobbeltscooter, som giver dig og en partner frihed til at opleve verden sammen.
Vedligeholdelsesfri glasfiber.
Sikkerhedsarmlæn der kan hæves og sænkes.
Enkelt betjeningspanel.
Kan køres både med højre og venstre hånd.
Tag, rude og kurv, plus findes som tilbehør.
Der er 3 års garantiordning.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart