Elkørestole, manuel styring, klasse A (primært til indendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på et plant, vandret underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lindebjerg model LM-75

Lindebjerg model LM-75

Lindebjergs mindste model som er til kunder der ønsker en scooter, der er nem at tage med i bilen, båden eller campingvognen. Klarer fint småture på campingpladsen, plejehjemmet, forlystelsesparken eller en tur til købmanden. Leveres i sort og med det viste sæde. Kan opgraderes til at kunne køre 30 km på en opladning ved køb af ekstra batteri.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Atto Mobilscooter

Atto Mobilscooter

En sammenklappelig elscooter som er nem at have med i bilen. Den er nem og hurtig at klappe sammen og kan desuden skilles i to dele, hvilket gør den nemmere at løfte. Kan også let skubbes rundet som en trolley mens den er sammenfoldet.

Føj til huskeliste
Translet

Translet

Translet egner sig til transport på fast underlag, anlagte grusstier og lignende. Den snor sig let og elegant rundt, hvor der er småt med plads. Er let at parkere, da den er forsynet med 3 hjul. Nogle modeller er velegnede til at transportere i bilen, da de kan skilles ad. Justerbar i styr, sæde, lænd. Translet fås i flere forskellige størrelser.

Føj til huskeliste
Shoprider

Shoprider

Denne italiensk inspireret rappe Shoprider el-scooter er den ideelle rejsemakker. Let at transportere, let at adskille i 4 dele og super brugervenlig og komfortabel at køre på. Ekstra benplads gør turen behagelig

Føj til huskeliste
Luggie El-scooter

Luggie El-scooter

Sammenklappelig el-scooter i et kompakt design. Den er med sin størrelse og konstruktion stabil og sikker. Fylder ikke mere end en mindre rejsekuffert.

Føj til huskeliste
Translet

Translet

Translet egner sig til transport på fast underlag, snor sig let og elegant rundt, hvor der er småt med plads, og let at parkere, da den er forsynet med 3 hjul. Let at dele, batterier og stel for sig, derfor let at transportere i bilen. Justerbar i styr, sæde, lænd. Batt. 24 volt, 20 Amp.

Føj til huskeliste
GoGO Elite Traveller

GoGO Elite Traveller

Scooteren kan skilles ad i 5 lette dele og kan let transporteres uden problemer. Go-Go er en kompakt og smart el-scooter til fx. rejsebrug, da den er nem og overkommeligt at komme omkring med, hvad enten din destination er en tur i udlandet eller en tur til indkøbscenteret.

Føj til huskeliste
Victory 10 DX

Victory 10 DX

Scooteren har kraftige LED-lys for og bag.
Sædet kan drejes og låses i 8 positioner og rattet justeres let.
Tydelig visning af batterikapacitet.
Leveres standard med massive dæk.

Føj til huskeliste

MOBIL MINI-4

Lille handy og velkørende. Kan betjenes med en hånd. 360 drejebar sæde. Ladestik, frikobling og tændingsnøgle er placeret brugervenligt. Leveres med vedligeholds frie batterier, security lock. Trådkurv, lader og værktøj medfølger. Kan leveres i blå, rød og sølv. Ekstra udstyr: Presenning, bagkurv, kopholder og stokholder.

Føj til huskeliste

MOBIL MINI-3

Lille handy og velkørende. Kan betjenes med en hånd. 360 drejebar sæde. Ladestik, frikobling og tændingsnøgle er placeret brugervenligt. Leveres med vedligeholds frie batterier, security lock. Trådkurv, lader og værktøj medfølger. Kan leveres i gul, rød og sølv. Ekstra udstyr: Presenning, bagkurv og stokholder.

Føj til huskeliste