Elkørestole, manuel styring, klasse A (primært til indendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på et plant, vandret underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MOBIL MINI-4

Lille handy og velkørende. Kan betjenes med en hånd. 360 drejebar sæde. Ladestik, frikobling og tændingsnøgle er placeret brugervenligt. Leveres med vedligeholds frie batterier, security lock. Trådkurv, lader og værktøj medfølger. Kan leveres i blå, rød og sølv. Ekstra udstyr: Presenning, bagkurv, kopholder og stokholder.

Føj til huskeliste

MOBIL MINI-3

Lille handy og velkørende. Kan betjenes med en hånd. 360 drejebar sæde. Ladestik, frikobling og tændingsnøgle er placeret brugervenligt. Leveres med vedligeholds frie batterier, security lock. Trådkurv, lader og værktøj medfølger. Kan leveres i gul, rød og sølv. Ekstra udstyr: Presenning, bagkurv og stokholder.

Føj til huskeliste