Elkørestole, manuel styring, klasse B (til indendørs og udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel indendørs samt på udendørs flisebelægning og moderat ujævnt underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



FØNIX 204

FØNIX 204

Fønix 204 er en mindre og kompakt el-scooter med masse af kørekomfort og praktiske funktioner og med 4 hjul giver den stor stabilitet under kørslen. God affjedring på baghjulene giver en god køreoplevelse. En kraftig motor gør at den klarer selv vanskelige forhindringer. Rækkevidde op til 30 km.

Føj til huskeliste
Apollo 589

Apollo 589

4-hjulet el-scooter, nem at skille ad. Justerbart styr. Affjedret på alle hjul.

Føj til huskeliste
Vivo el-scooter

Vivo el-scooter

Adskillelig el-scooter, som du let kan tage med dig. Lille drejeradius gør el-scooteren let at manøvre. Brede dæk giver god stabilitet på underlaget. Affjedring i bag giver god komfort. Vivo har en forholdsvis lang teoretisk kørestrækning i forhold til el-scooterens størrelse.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

EasyGO M3Bjr

EasyGO M3Bjr

El-scooter - Lille kompakt 3 hjulet el scooter. Drejbart sæde, armlæn, horn, multijusterbart styr, for- og baglygte, skridsikker måtte samt varekurv. Med sine 3 hjul og lille venderadius er den ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre. Det lækre justerbare komfortsæde og gode armlæn er med til at gøre turen behagelig.

Føj til huskeliste
Lindebjerg El-scooter LM-550

Lindebjerg El-scooter LM-550

LM-550 er en luksusmodel og udstyret med Lindebjergs kraftigste motor på hele 1.200 W. Fart på op til 15 km/t. Kører op til 40 km på en opladning. Hjulene er affjedrede ligesom det komfortable kaptajnsæde med armlæn og nakkestøtte. LM-550 leveres i grå, rød eller blå.

Føj til huskeliste
Lindebjerg El-scooter LM-450

Lindebjerg El-scooter LM-450

LM-450 er Lindebjergs Luksus scooter med 3 hjul til dig der ikke vil gå på kompromis med noget. Her får du en topfart på 15 km/t, kaptainsæde med armlæn og nakkestøtte, samt ekstra god polstring i sæde og ryg. LM-450 leveres i rød, blå og grå. Standard 2x 45Ah batterier med mulighed for opgradering til 2x 55Ah.

Føj til huskeliste
TSN HS-520

TSN HS-520

En lækker el scooter for dig som gerne vil omkring I dagligdagen. Husk at gøre opmærksom på hvilken farve du ønsker. Lækker 4-hjulet el scooter i tidssvarende design hvor der ikke er sparet på kvaliteten. Har en lille drejeradius hvilket gør den velegnet til også, at køre i butikker med.

Føj til huskeliste

Top Products A/S
Håndværkervej 25A
4160 Herlufmagle

LA 50

LA 50

LA 50 er specielt bygget til det danske klima. Højeste tilladte hastighed 15 km/t, en rejselængde på ca. 40 km., superlækkert kaptajnsæde med armlæn og nakkestøtte samt god polstring i sæde og ryg. Alle 4 hjul er komfortable, bløde affjedrede. Den kraftige motor gør det muligt at forcere et vanskeligt terræn, så du får ubegrænset bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste
El scooter LA40

El scooter LA40

LA 40 er en meget stabil og sikker 4-hjulet el scooter, som kan køres både med højre og venstre hånd. Især på skrånende belægning betyder de fire store hjul ekstra sikkerhed og stabilitet. Både styr og sæde har justeringsmuligheder, så kørestillingen er perfekt. Leveres standard med komfort sæde. Fås i farverne rød og sølv. 3 års garantiordning.

Føj til huskeliste
Damos T6

Damos T6

Damos T6 er let at manøvrere og en god el-scooter til hverdagens gøremål. Du får 40 km rækkevidde, drejebart lædersæde med armlæn og nakkestøtte, kurv til indkøb og fart regulering.

Føj til huskeliste

Damos Aps
Østergade 38
5580 Nørre Aaby