Elkørestole, manuel styring, klasse C (primært til udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på ujævnt terræn og terræn med stigninger.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



EL Scooter GO-EL 270

EL Scooter GO-EL 270

El Scooteren, som er udstyret med 950 Watt motor. Den har en max topfart på 15 km/h. Kan komme rundt overalt - både i butikker og snæver vending, på langfart og op og ned ad bakke. Hjulene er affjedrede ligesom det komfortable delux sæde, armlæn og nakkestøtte. Digitalt display og juster bart styr m.m. som standardudstyr.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

El Scooter GO-EL 440

El Scooter GO-EL 440

GO-EL 440 er en scooter som er udstyret med motor på 1.400 W. Den skyder en fart på op til 15 km/h. Til at komme rundt overalt - både i butikker og snæver vending, på langfart og op og ned ad bakke. Hjulene er affjedrede ligesom det komfortable delux sæde, armlæn og nakkestøtte.

Føj til huskeliste

DukaDu ApS
Olstrupvej 7, Olstrup
4690 Haslev

EL-Scooter GO-EL 840

EL-Scooter GO-EL 840

GO-EL 840 Er markedets største El-Scooter med en kraftig motor på hele 1400 Watt. Scooteren leveres med et sæde med utallige justeringsmuligheder. GO-EL 840 er udstyret med: Digital display, Trinløs justering af styr Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde.
Med denne Scooter kommer du frem overalt.

Føj til huskeliste
Lindebjerg El-scooter LM-900

Lindebjerg El-scooter LM-900

Lindebjerg 2 personers elscooter LM-900 er en dobbeltscooter, som giver dig og en partner frihed til at opleve verden sammen.
Vedligeholdelsesfri glasfiber.
Sikkerhedsarmlæn der kan hæves og sænkes.
Enkelt betjeningspanel.
Kan køres både med højre og venstre hånd.
Tag, rude og kurv, plus findes som tilbehør.
Der er 3 års garantiordning.

Føj til huskeliste
Lindebjerg El-scooter LM-650

Lindebjerg El-scooter LM-650

Kom let omkring på luksus el-scooter. Søger du en 3-hjulet el-scooter i den absolutte luksusklasse, bør du se nærmere på denne Lindebjerg LM-650. Stærk, lydsvag, hurtig og ekstrem komfortabel er nogle af de ord der er passende.
LM-650 er udstyret med vores stærkeste og mest lydsvage motor på 1400W.

Føj til huskeliste
Blimo Moto

Blimo Moto

Blimo Moto er en sporty designet el-scooter med et udseende som får en til at tænke på en almindelig scooter. Moto virker bedst på cykelstier og gangbroer, men det er også tilladt at køre rundt på pladser og i butikker.

Føj til huskeliste

Nordbutiker i Sverige AB
Gösvägen 28
76141 Norrtälje

Lindebjerg model LM-700

Lindebjerg model LM-700

Søger du en el-scooter i den absolutte luksusklasse bør du se nærmere på denne Lindebjerg LM-700.
Stærk, lydsvag, hurtig og ekstrem komfortabel er nogle af de ord der passende kan bruges. LM-700 er udstyret med vores stærkeste og mest lydsvage motor på 1400W

Føj til huskeliste
El-Scooter

El-Scooter

El-scooter til diverse formål. Hastighed 6 - 15 km/t. Der er stor forskel på de forskellige e-scootere og det er derfor altafgørende at brugerens behov afdækkes for derigennem at få tilvalgt den rigtige e-scooter så optimal brug og komfort opnås.

Føj til huskeliste
Lindebjerg Kabinescooter

Lindebjerg Kabinescooter

Lindebjerg introducerer nu vores kabinescooter.
I kabinescooteren kører du op til 15 km/t. Du sidder trygt og godt i den opvarmede kabine med de store vinduer, der giver et godt udsyn til de øvrige trafikanter.
Kabinen er udstyret med vores kaptajnsæde som har justeringsmuligheder i både ryg og sædebund.
Scooteren leveres i grå, rød, hvid ell. blå

Føj til huskeliste
EasyGO M4Bjr

EasyGO M4Bjr

El-scooter, 10 km/t 4-hjulet. Venderadius kun 110 cm, frihøjde 120mm. Justerbar deltastyr, sæde med armlæn og masser af justeringsmuligheder. Lys for/bag, skridsikker måtte. Inkl lader, batterimåler og varekurv. Leveres i Rød eller Sølv.

Føj til huskeliste