Elkørestole, manuel styring, klasse C (primært til udendørs brug)

Elscootere. 2 hjul bag og 1 eller 2 hjul foran. Beregnet til kørsel på ujævnt terræn og terræn med stigninger.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
 info
Alle styre- og kontrolfunktioner skal kunne håndteres i samme side med én hånd.
    
kg
 info
Maximal udvendig bredde.
cm (± 3 cm)
 info
Maximal udvendig længde uden ekstra tilbehør.
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sæde
kg
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem fodpladen og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
cm
cm
°
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel efter adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skille ad uden brug af værktøj, angives her produktets samlede vægt inkl. sæde.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Damos R6

Damos R6

Vores model R6 er lillebroren til vores R8 model.
Du får samme stærke 1400w motor, dog er batterierne på, 255 ah. Den rækker til 40km på en opladning, og er perfekt hvis gerne vil rundt, hvor der er lidt mere ujævnt end normalt. R6 er udstyret med lædersæder, armlæn, nakkestøtter, kurv, fartregulering, LED-lys, og en masse andet.

Føj til huskeliste

Damos Aps
Østergade 38
5580 Nørre Aaby

El-Scooter

El-Scooter

Dobbelt el-scooter der muliggør tur sammen og derved få fælles oplevelser. Scooteren er særdeles komfortabel med gode sæder. Sikkerheden er helt i top med bl.a. sikkerhedsseler og sikkerhedsarmlæn til passageren. Ligeledes bliver farten automatisk reduceret når der drejes. Dette sammen med affjedring på alle 4 hjul, gør turen meget komfortabel.

Føj til huskeliste
Karma 737 el-scooter, børnemodel

Karma 737 el-scooter, børnemodel

Den perfekte allround-model el-scooter til både land og by. Stabil, velkørende og lydsvag. Leveres inkl. frontkurv, sidespejle og skoletaskestativ bag på el-scooteren. Styrhøjden kan tilpasses barnets højde. Fodpladeforhøjer er tilkøb, der kan leveres som fast eller justerbar fodpladeforhøjer.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

Mini Crosser X1-Kabine

Mini Crosser X1-Kabine

Mini Crosser 4-hjulet med kabine til brug i alt slags vejr. Udstyret med el-vinduesviskere, sprinkleranlæg, sidespejl og side ruder. Oliefyr kan tilkøbes. Ruderne er udført i hærdet og ridsefast glas, der sikrer godt udsyn og lang holdbarhed. Fås også med Joystick styring.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Karma 747

Karma 747

Brugervægt max 150 kg.
Teleskopfjeder i forgaffel, affjedring bagtil. 4-hjulet.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Karma 737L

Karma 737L

Stabil og stærk el-scooter med stor motorkraft og lang kørestrækning.
Fuldt affjedret - programmerbar hastighed - drejesæde med justerbar sæderyg og trinløst justerbart styr.
Kørestrækning 60 km (teoretisk).
Brugervægt max 160 kg.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Berg Komfort El Scootere BK

Berg Komfort El Scootere BK

Berg Komfort El Scootere med ekstraudstyr. Du får fx. lækkert digitalt speedometer, LED kørelys, kopholder, hastighed på op til 15 km/t og ikke mindst en rækkevidde på op til 50 kilometer på én opladning. El Scootere i denne serie, fåes i 2 forskellige farver, nemlig rød og koksgrå.

Føj til huskeliste
EasyGO L4B

EasyGO L4B

4 hjulet elscooter max hastighed 15km/t. Stor kraftig motor & fuld affjedret el scooter hvilket giver køreglæde på 1. klasse. Venderadius kun 139cm, indstigning 19cm. Nyt betjeningspanel med touch panel. Stor komfortsæde med multi justerings funktioner. Kan leveres i 2 farver blå & sølv. Varekurv & sidespejle er standard udstyr.

Føj til huskeliste
EasyGO L3B

EasyGO L3B

3 hjulet elscooter max hastighed 15km/t. En stor og kraftig el scooter med overbevisende kræfter. Nyt design betjeningspanel & multi justerbar styr. Kun 21 cm indstignings højde, stor komfortsæde med multi indstillinger. Max brugervægt 180kg. Kan leveres i 2 farver sølv og blå. Sidespejle & varekurv er standard udstyr. Affjedring bag.

Føj til huskeliste
Lindebjerg El-scooter LM-600

Lindebjerg El-scooter LM-600

LM-600 er Lindebjergs svar på et terrængående køretøj i en limousines forklædning. Med markedets kraftigste motor på 1.400 W og fire store 14 tommer hjul er den født til at køre over stok og sten - uden at slække på komforten. Helt klart vores flagskib og nr. 1 luksusmodel.

Føj til huskeliste