Eldrevne kørestole med elektronisk styring

Eldrevne kørestole, som aktiveres af brugeren ved hjælp af en elektronisk styreenhed. Herunder hører fx selvbalancerende kørestole. Eldrevne hjælpermanøvrerede kørestole, se 12 23 12. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Målt på bredeste sted
cm (± 3 cm)
 info
Maximale udvendige længde med sædet i oprejst position. Målt uden benstøtter
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sædeenhed
kg
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
cm
cm
°
cm
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Quickie Q50 R

Quickie Q50 R

Med kun en hånd klappes Q50 R ud/sammen på få sekunder. Blot tryk på et håndtag og skub ryglænet frem. Uden værktøj og uden at fjerne batteriet.
Tag Q50 R hvorhen du vil, når du har brug for det. Takket være den kompakte sammenklappede størrelse passer den let i bagagerummet på enhver bil eller
taxa.

Føj til huskeliste
Airgo S2 - sammenklappelig elektrisk kørestol

Airgo S2 - sammenklappelig elektrisk kørestol

En letvægts kørestol til udendørs brug - til kørsel også på specielt ujævnt terræn. S2 findes med massive punkteringsfrie forhjul og perforerede forhjul, som gør ujævn kørsel mere skånsom. Plus-modellen har en indbygget kommunikationsenhed med et SIM-kort, der fungerer som telefon. Et tryk på SOS-tasten generer en alarm som f.eks. til 112.

Føj til huskeliste
Q500 R El-kørestol Baghjulsstyret

Q500 R El-kørestol Baghjulsstyret

Den nye, baghjulsstyrede QUICKIE Q500 R er nem at håndtere og intuitiv at køre på grund af drivhjulets position. Den er god til indendørs kørsel, fordi den reagerer nemt og har et kompakt stel med en lille venderadius. Alt dette, kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi.

Føj til huskeliste
Q500 F El-kørestol Forhjulsstyret

Q500 F El-kørestol Forhjulsstyret

QUICKIE Q500 F giver dig god udendørs ydeevne og god indendørs manøvredygtighed samt den bedste stabilitet på stejle nedkørsler. Sammen med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi, har du den perfekte el-kørestol, når du skal opleve verden.

Føj til huskeliste
Q500 M El-kørestol Centerstyret

Q500 M El-kørestol Centerstyret

QUICKIE Q500 M Centerstyret El-Kørestol kombinerer indendørs manøvredygtighed med udendørs ydeevne. Dette er kombineret med fordelene fra det fuldt justerbare SEDEO PRO siddesystem og den mest avancerede betjeningsteknologi.

Føj til huskeliste
X850 Corpus 3G Safegate

X850 Corpus 3G Safegate

X850 er meget mere end en traditionel kørestol. Kan fåes med 4 el-funktioner. Det er en kraftig terræn- og vejgående kørestol designet til at være den perfekte udendørsstol. Med den kraftige konstruktion, det effektive baghjulstræk, ESP (Electronic Steering System), et robust affjedringssystem og det alsidige Corpus3G-sæde kan du færdes overalt

Føj til huskeliste
Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse er en forhjulstrukken el-kørestol som er meget smidig, at manøvrere med hurtigt sædehejs. Den har mange indstillingsmuligheder af bl.a. sædeenhed. Kipbar sædeenhed - 15/45, tå og ligge funktion, el-indstilling af ryglæn, elektrisk vinkel- og længdejusterbare fodstøtter.
Crashtestet og testet iht. ISO/DIS7176/19.

Føj til huskeliste
Eloflex F

Eloflex F

Eloflex F sammenklappelig letvægt elektrisk kørestol. Dette er en videreudvikling af vores Eloflex L-Plus model. Forbedret med ny fodstøtte, indstilleligt ryglæn som er afrundet for bedre ergonomi. Denne stol har brugervægt op til 120 kg og er fleksibel og slidstærk.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

Eloflex H

Eloflex H

Eloflex H er vores stærkeste model, udviklet til tunge Borgere op til 200 kg. Eloflex H kan foldes sammen og tages med i større personbiler forsynet med kran som tager 38kg. Denne stol er vores stærkeste og mest fremkommelige model med ekstra kraftige motorer og dobbelt så stærke batterier giver overlegne præstationer.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

Eloflex X

Eloflex X

Eloflex X er vores seneste skud på stammen i Eloflex familien specielt udviklet til senior brugere. Model X foldes sammen med krydsteknik kendt fra ETAC modellen hvor man løfter i sædet, og fodstøtterne svinges ud til siden, klappes sammen eller tages helt af.
Eloflex X er egnet til Borgere på Plejecentre og Ældreboliger uden stort rejsebehov.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal