Eldrevne kørestole med elektronisk styring

Eldrevne kørestole, som aktiveres af brugeren ved hjælp af en elektronisk styreenhed. Herunder hører fx selvbalancerende kørestole. Eldrevne hjælpermanøvrerede kørestole, se 12 23 12. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Målt på bredeste sted
cm (± 3 cm)
 info
Maximale udvendige længde med sædet i oprejst position. Målt uden benstøtter
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sædeenhed
kg
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
cm
cm
°
cm
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



VELA Sango Advanced baghjulstrukket

VELA Sango Advanced baghjulstrukket

VELA Sango Advanced er velegnet til udendørs kørsel som følge af sine stærke køreegenskaber og gode affjedring, og er velegnet til kørsel indendøre pga sin smalle undervogn og lille vendeareal. VELA Dietz Sango findes i en Center, forhjulstrukket samt baghjulstrukket udgave, der alle er meget retningsstabile med stærke køreegenskaber.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

VELA Sango Advanced Centerdrevet

VELA Sango Advanced Centerdrevet

VELA Dietz Sango Advanced er velegnet til udendørs kørsel som følge af sine stærke køreegenskaber og gode affjedring, og er velegnet til kørsel indendøre pga sin smalle undervogn og lille vendeareal. VELA Dietz Sango findes i en centerdrevet, forhjulstrukket samt baghjulstrukket udgave, der alle er meget retningsstabile med stærke køreegenskaber.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

VELA Sango Advanced Forhjulstrukket

VELA Sango Advanced Forhjulstrukket

VELA Dietz Sango Advanced er velegnet til udendørs kørsel som følge af sine stærke køreegenskaber og gode affjedring, og er velegnet til kørsel indendøre pga sin smalle undervogn og lille vendeareal. VELA Dietz Sango findes i en forhjulstrukket, baghjulstrukket samt centerdrevet udgave, der alle er meget retningsstabile og nemme at køre.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Juvo

Juvo

Kompakt og stabil el-kørestol med modulært design. Fås med forhjultræk, baghjulstræk eller centertræk og mange forskellige sædeløsninger, sædetilt, lift, justerbare benstøtter og rygvinkel. Endvidere et bredt tilbehørsprogram samt let manøvrering og betjening.

Føj til huskeliste
M5 Corpus R-net

M5 Corpus R-net

M5 Corpus giver helt særlige muligheder til brugere, der kræver højere hastighed, stærkere motorer, højere løft, bedre rækkevidde og komfort, stabilitet og trækkraft i forskellige køresituationer. Med kraftige LED-lys samt øget rækkevidde og batterilevetid er den nye, farvestrålende M5 Corpus designet til at give dig meget mere.

Føj til huskeliste
M3 Corpus R-net

M3 Corpus R-net

M3 Corpus er beregnet til mere. Den kompakte base giver manøvredygtighed på trange steder uden at gå på kompromis med ydeevnen. Endnu mere funktionalitet er nu mulig med forbedret stabilitet i forskellige siddestillinger. Med de kraftige LED-lys, den øgede rækkevidde og batterilevetid på den nye, farverige M3 Corpus får du meget mere.

Føj til huskeliste
F3 Corpus R-net

F3 Corpus R-net

F3 er en kompakt og stabil elektrisk forhjulsdrevet kørestol kombineret med Corpussædet. Der er lagt stor vægt på affjedring og kørekomfort. Stolens størrelse og hurtighed gør det let at manøvrere under selv trange pladsforhold.

Føj til huskeliste
ZINGERCHAIR

ZINGERCHAIR

Verdens letteste, foldbare elektriske kørestol.
Til personer med reduceret gangdistance.
Passer i bagagerummet på de fleste personbiler og kan medbringes i busser, tog og taxa. Mulighed for at medbringe den flyvning.
Let og intuitiv styring, som tillader at stolen kan køre helt ind til et arbejds eller skrivebord.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

F5 Corpus R-net

F5 Corpus R-net

F5 er en holdbar, stærk og stabil elektrisk forhjulsdrevet kørestol kombineret med Corpussædet. Der er lagt stor vægt på affjedring og kørekomfort. Kombineret med kraftige motorer giver dette ydeevne og en stabil køreoplevelse.

Føj til huskeliste
Invacare TDX SP2

Invacare TDX SP2

TDX SP2 tilbyder et moderne design. Kraftfulde motorer gør TDX SP2 til en hurtig el-kørestol med gode køreegenskaber og manøvredygtighed. Sikkerheden, stabiliteten og komforten i top. Alle hjulene på TDX SP2, er altid i kontakt med underlaget, det gælder for såvel kørsel over, som ned af forhindringer. TDX SP2 fås med LiNX styresystem.

Føj til huskeliste