Elkørestole, motoriseret styring, klasse B (til indendørs og udendørs brug)

Elkørestole med motoriseret styring betjent med fx joystick.  4 eller flere hjul. Beregnet til kørsel indendørs samt på udendørs flisebelægning og moderat ujævnt underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
 info
Målt på bredeste sted
cm (± 3 cm)
 info
Maximale udvendige længde med sædet i oprejst position. Målt uden benstøtter
cm (± 3 cm)
 info
Angives inkl. sædeenhed
kg
km/t
 info
Den teoretiske kørestrækning udregnet gennem laboratorietest.
km
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i laveste position.
cm (± 5 cm)
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets forkant. Målet tages med sædet i højeste position.
cm (± 5 cm)
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
cm
cm
°
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Flexlife D9

Flexlife D9

Frihed på 4 hjul. Letvægts, sammenklappelig El-kørestol med stærk motor (150kg. brugervægt). Nem at slå sammen og tage med i bil. Designet til Skandinaviske forhold og god siddekomfort. Kvalitets trykaflastende pude, indstillelig strop bund og strop ryg, justering af ryg kip. Fås i Basis og Comfort udgave (med upgrades).

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Fønix Smart Power

Fønix Smart Power

Fønix Smart Power er til dig, som har brug for en robust let håndterbar sammenklappelig el-kørestol, du kan have med overalt, samtidig til en pris, der er til at betale. Den er kraftig og robust og kan håndtere en kører, op til 150 kg. De store hjul giver stor bevægelighed i al slags terræn. Aktionsradius op til 18 km, dog op til 28 ved større bat.

Føj til huskeliste
Alfa 10

Alfa 10

Lydsvag, stærk lille joystikstyret kørestol. Let at køre.

Føj til huskeliste
Alfa 28

Alfa 28

Forhjulstræk. Meget lille venderadius. Let at køre.

Føj til huskeliste
Alfa 56

Alfa 56

Fås i rød og i grøn. Kan ombygges til brug for hjælper.

Føj til huskeliste
Heartway-HP8X

Heartway-HP8X

Heartway-HP8X er en komfortabel El-kørestol til hverdagsbrug, og til en tur ud i det fri. Den er udstyret med store hjul, så du du kan køre på grus-, skovstier og græsunderlag Kørestolen er manøvredygtig.

Føj til huskeliste
iCHAIR MC1 Light

iCHAIR MC1 Light

iCHAIR MC1 Light er grundmodellen i iCHAIR serien. Med det modulopbyggede sædesystem kan både sædebredde og dybde justeres så stolen nemt kan tilpasses alle brugere. Konceptet gør stolen særdeles genbrugsegnet og nem at servicere. Stolen kan opbygges med el-funktioner på sæde og ryg.

Føj til huskeliste
MC 1104 R-Net

MC 1104 R-Net

MC 1104 har 6 hjul, centerdrift og en I-Level teknologi som gør at man, uden at reducere hastigheden, kan køre trygt og stabilt med sædet løftet 30 cm. Stolen har fokus på fleksibilitet og en siddekomfort i særklasse. Ryggen kan reguleres trinløst med en gasfjeder. Stolen er Crashtestet med stropper og docking. Bredt tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Lindebjerg Kørestol ES-400

Lindebjerg Kørestol ES-400

Rigtig lækker kaptain sæde med nakkestøtte og justerebare armlæn. Regulerbar hastighed til max. 6 km/t. Virkelig manøvredygtig. Perfekt til både inde og udendørs kørsel. Stolen manureres med et joystik der let betjenes med bare 1 finger. Leveres komlet med oplader. Joystik kan monteres på både højre og venstre side. ES-400 leveres i grå.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Eloflex H el-kørestol

Eloflex H el-kørestol

Eloflex H er vores stærkeste model, udviklet til tunge borgere op til 200 kg. Eloflex H kan foldes sammen og tages med i større personbiler forsynet med kran som tager 38 kg. Denne stol er vores stærkeste og mest fremkommelige model med ekstra kraftige motorer og dobbelt så stærke batterier giver overlegne præstationer.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro