Ekstraudstyr til kørestole

Udstyr, som bruges i forbindelse med eller monteres på kørestole. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at bringe tomme kørestole op på eller ind i køretøjer, se 12 12 21. Hjælpemidler til fastgørelse af kørestole i køretøjer, se 12 12 24. Motoriserede transportører til forcering af trapper, se 12 17 03. Tilbehør til kørestoles siddeenhed, se 12 25.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Batec Scrambler 2

Batec Scrambler 2

Batec Scrambler er offroad-hjælpemotoren, der kan køre hurtigt op ad selv meget stejle stigninger. Nem at tilslutte og frakoble kørestolen, kommer som standard med LCD-skærm og USB-port. Version 2 har et styrket sikkerhedsniveau med en ny flydende bremseskive og kraftfuld dobbelt forlygte.

Føj til huskeliste
Batec Mini 2

Batec Mini 2

Batec Mini er en meget kraftfuld hjælpemotor med kompakt design, 16 hjul og bakgear. Ideel til at have med på farten og manøvrere rundt på lidt plads, men har samme styrke og hurtighed som den store model. Kommer som standard med digital display, USB-port, horn, forlygte og dobbelt baglygte. Fås til hhv. normal og nedsat håndfunktion

Føj til huskeliste
Batec Hybrid 2

Batec Hybrid 2

Batec add-on hjælpemotorer revolutionerer det enkelte individs udendørs mobilitet. Den hybride udgave kombinerer fysisk udfoldelse og komfort. Hjælpemotorerne er nemme at montere på stort set alle typer af kørestole. Batec Hybrid fås til brugere med normal og nedsat håndfunktion.

Føj til huskeliste
Stricker Smart Dynamic

Stricker Smart Dynamic

Meget høj ydeevne samt dynamisk kørsel, det er det Smart Dynamic håndcykel handler om. Cyklen er udstyret med en drejningsmoment sensor der er optimeret til pedaldrift, dvs. så snart sensor registrerer muskelkraften på pedalerne tilføjer systemet dynamisk motor assistance. Via fem justerbare niveauer kan denne assistance tilpasses.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Klaxon Twist

Klaxon Twist

Klaxon Twist er et lille hjul med en elektrisk motor og batteri. Twist kan tilsluttes alle manuelle kørestole via det patenterede Linking System Klaxon, både fastramme- og krydsrammekørestole. Den kan både tilsluttes foran og bagpå. Klaxon Twist kan også erhverves med et foldbart styr for endnu mere kørekomfort og fart.

Føj til huskeliste
Switch-It Vigo Hovedstyring

Switch-It Vigo Hovedstyring

Vigo hovedstyring er en trådløs, proportionel hovedstyring, der giver brugeren mulighed for at styre deres el-kørestole og andre enheder med subtile og intuitive hovedbevægelser. Det diskrete design af headsettet hæmmer ikke brugerens syn og ligner moderne teknologiske gadgets.

Føj til huskeliste
Lipo LOMO 16

Lipo LOMO 16

Lipo Lomo model er en motordrevet enhed til montering på køre stole. Lipo Lomo leveres med hastigheden
6 km/t eller 15Km/t. Lipo Lomo er let at montere på kørestolen. Der kræves normalt ikke beslag på kørestolen
Lipo Lomo findes i flere versioner også tetra model.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Klaxon Klick Power Hub

Klaxon Klick Power Hub

Klaxon hjælpemotorer er batteridrevne og spændes foran på kørestolen med enkelt kliksystem. Den er meget let at køre og fås med håndtag til nedsat håndfunktion, er terrængående og kører på ujævnt underlag som grus og sne. Med cruise control og elektronisk bremsesystem. Det diskrete beslag monteres let af Wolturnus personale

Føj til huskeliste
Yomper plus

Yomper plus

Yomper - den nyeste teknologi i hjælpemotor. Tryk 2 gange på knappen og du kører, tryk 1 gang og motor slår fra. Yomper er super enkel at tage af og på, den er stærk, den styres med drivringene og den gør bare hverdagen nemmere og mere enkel i forhold til at komme rundt. Yomper kan også bruges som hjælperbetjent motor.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Kelvin Aura hjælpemotor til Kelvin Komfortkørestol

Kelvin Aura hjælpemotor til Kelvin Komfortkørestol

Kelvin Aura hjælpemotor er integreret i et hjul på en Kelvin kørestol. Motorsættet kan eftermonteres og gør det muligt for brugere med nedsat funktionsniveau at komme lettere rundt til aktiviteter både indendørs og udendørs og for pårørende og plejepersonale at inddrage udendørsarealer til aktiviteter for stærkt bevægelseshæmmede brugere.

Føj til huskeliste