Ekstraudstyr til kørestole

Udstyr, som bruges i forbindelse med eller monteres på kørestole. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at bringe tomme kørestole op på eller ind i køretøjer, se 12 12 21. Hjælpemidler til fastgørelse af kørestole i køretøjer, se 12 12 24. Motoriserede transportører til forcering af trapper, se 12 17 03. Tilbehør til kørestoles siddeenhed, se 12 25.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Stricker NeoDrives

Stricker NeoDrives

Ny model af vores håndcykel med hjælpemotor til montering på næsten alle typer fastramme kørestole. Der skal ikke monteres beslag på kørestol. Brugeren kan på få sekunder montere cyklen på kørestolen. Standard modelen leveres med de nye effektive 36V Li-Ion batterier samt 8 eller 24 gear. Cyklen Kan leveres med 20 eller 24 hjul

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Alber E-fix E35/E36

Alber E-fix E35/E36

Alber e-fix er kommet i en ny udgave. e-fix gør din manuelle kørestol motoriseret og hjælper dig til at komme rundt på egen hånd.
Den nye joystickboks er overskuelig og forsynet med store og brugervenlige knapper. e-fix driver stolen frem via drivhjulene, hvilket sikrer god manøvrering og god kontakt til underlaget - selv på ujævnt underlag.

Føj til huskeliste
Light Drive2/Assist2

Light Drive2/Assist2

Kom godt og let omkring med Light Drive2 og Assist2 hjælpemotor. Ideel løsning for dig som ønsker en 2-i-1 løsning, og kan medbringe både manuel kørestol og el-motor på én gang. Motorløsningen kan let afkobles, og er nem at medbringe i bilen. Maks rækkevide 15 km.

Føj til huskeliste
V-Max

V-Max

Den effektive køre- og bremsehjælp til kørestole.
Montering:næsten alle manuelle kørestole med sædebredde fra 36 cm Hastighed: trinløs regulerbar. Forlæns/baglæns: 6 km/t / 3 km/t
Rækkevide: op til 15 km. Max stigning: op til 20.
Konstant og effektiv drivkraft på bageste hjul
Fås i 2 varianter V-Max (200 kg) og V-Max Plus (300 kg)

Føj til huskeliste

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4
7500 Holstebro

Alber Viamobil V25

Alber Viamobil V25

Alber Viamobil er for dig, som ønsker det bedste indenfor hjælpemotorer til kørestole. viamobil er forsynet med en kraftig motor med overskud og en drivenhed, der sikrer god kontakt til underlaget. Udendørs kørsel, bakker og forhindringer klares med lethed og uden besvær for hjælperen. Viamobil kan monteres på de fleste kørestole.

Føj til huskeliste
Stricker ElectroDrive Lipo Smart Para

Stricker ElectroDrive Lipo Smart Para

Håndcykel med hjælpemotor til montering på næsten alle typer fastramme kørestole. Der skal ikke monteres beslag på kørestol. Brugeren kan på få sekunder montere cyklen på kørestolen. Standard modelen leveres med de nye effektive 36V LiPoMn batterier samt 8 eller 24 gear. Cyklen har 20 tommer hjul men kan leveres med 24 tommer hjul.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

S-MAX D160

S-MAX D160

Kinco Corporation nu tilbyde en trappemaskine til persontransport som kan tage op til 160 kg. Den fungerer som det produkt vi allerede har på markedet (s-max 120 kg) men imødekommer behovet for transport på trapper af større personer. Mobil trappekører. Velegnet til stort set alle trapper. Kan klare trapper der er max. 22 cm høje. Kan skilles ad.

Føj til huskeliste

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4
7500 Holstebro

Etac Lille Viking hjælpemotor

Etac Lille Viking hjælpemotor

Etac Lille Viking er en populær hjælpemotor for montering på manuelle kørestole. Hjælpemotoren vælges til den enkelte kørestol, hvorefter der monteres beslag på stolen, som vil gøre på- og frakobling af motor enkel.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Liftkar PT

Liftkar PT

Kan bruges til patient transport. I bla. fly og andre smalle steder. Kan klare op til 23 cm trinhøjde. På vej ned ad trappen kører den ikke ud over trappetrinnet, men låser indtil den har sat hjælpehjulet ned. Vægten af kørestolen føres ind mod hjælperen. Kan skilles ad til transport. Fås til 130 og 160 kg.

Føj til huskeliste

Dansk Niels Bo ApS
Vognmagervej 10
7000 Fredericia

TGA Powerpack Heavy Duty, 2 hjulet

TGA Powerpack Heavy Duty, 2 hjulet

Kompakt ledsagerbetjent hjælpemotor, til enkel montering på kørestole. Indeholder motor, batteri, oplader, 2 punkterfrie drivhjul, samt hjælperhåndtag med kontrolfunktioner af hastighed og retning. Kører op til 16 km på en opladning. Maks. hastighed 7 km/t. Brugervægt 165 kg, inkl. kørestolsvægt.

Føj til huskeliste