Ekstraudstyr til kørestole

Udstyr, som bruges i forbindelse med eller monteres på kørestole. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at bringe tomme kørestole op på eller ind i køretøjer, se 12 12 21. Hjælpemidler til fastgørelse af kørestole i køretøjer, se 12 12 24. Motoriserede transportører til forcering af trapper, se 12 17 03. Tilbehør til kørestoles siddeenhed, se 12 25.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



TGA Powerpack, 2 hjulet

TGA Powerpack, 2 hjulet

Kompakt ledsagerbetjent hjælpemotor, til enkel montering på kørestole. Indeholder motor, batteri, oplader, 2 punkterfrie drivhjul, samt hjælperhåndtag med kontrolfunktioner af hastighed og retning. Kører op til 16 km på en opladning. Maks. hastighed 7 km/t. Brugervægt 115 kg, inkl. kørestolsvægt.

Føj til huskeliste
KIDS SWISS-TRAC Kørestolstraktor

KIDS SWISS-TRAC Kørestolstraktor

Stærk kørestolstraktor til børn fra 7 år. Kompakt, robust, nem at betjene. Ingen forflytninger, klik på og kør. Kippsikker, ideel for ujævn terræn. Sikkerheden er i top. Nem at transportere. Beslag monteres på kørestol. Beslag findes til næsten alle stole. Hastighed: Justerbar op til 6 km/t. Stigning/hældning: Max. 20. Rækkevidde: 15-25 km

Føj til huskeliste

WAYUP ApS
Fyrmestervænget 19
6710 Esbjerg V

Swiss-Trac Kørestolstraktor 6 km/t Version Swt 1 - Lastevne 140kg

Swiss-Trac Kørestolstraktor 6 km/t Version Swt 1 - Lastevne 140kg

STÆRK og brugervenlig Kørestolstraktor for børn og voksne. Last 140kg. God til para- og tetraplegikere. Trækker nemt op og ned af kantsten, på grus, skovstier, græs. Nem at håndtere, kompakt for transport i bil. Giver en meget stor frihedsgrad. Passer til næsten alle kørestole, både fast og krydsramme. Ideel for far/mor i kørestol m. barnestol.

Føj til huskeliste

WAYUP ApS
Fyrmestervænget 19
6710 Esbjerg V

Stricker Ultra Håndcykel

Stricker Ultra Håndcykel

Kan let monteres på de fleste kørestole uden svingbare fodstøtter. Såfremt der svingbare fodstøtter skal der monteres et beslag. Med 24 eller 26 tommer hjul og 48 gear. Det store antal gear giver mulighed for at vælge det bedste gear i forhold til hastigheden.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Alber Scalamobil

Alber Scalamobil

Med Alber scalamobil monteret kan kørestolen sikkert og ubesværet
komme op og ned af alle former for trapper og der kræves kun et
minimum af kræfter fra hjælperen.
Scalamobil kan skilles ad under transport.
Løftehøjde 20 cm (S38 dog 25 cm)
Brugervægt op til 140 kg

Føj til huskeliste
Hjælpemotor Komplet Aura system f/Kelvin

Hjælpemotor Komplet Aura system f/Kelvin

Aura hjælpemotor system til Kelvin stolene er et integreret system hvor motor systemet sidder i baghjulene. Motorsættet kan eftermonteres på tidligere købte Kelvin stole. Kelvin Aura systemet er integreret i stolens baghjul, hvilket gør, at vende-radiusen ikke øges. Kan anvendes både indendørs og udendørs aktiviteter.

Føj til huskeliste
Infinity

Infinity

Infinity er allround, godt designet og stærk frontmotor. Designet og produceret i Sverige, nem at tage af/på, ekstra sikkerhedsfunktioner, dobbelt bremse, lys for og bag, bakgear, 16 tommer forhjul med grovt dæk for god traction, ekstra elektronisk bremse. Kælet for køreglæden og kørekomforten.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

TriBike E

TriBike E

TriBike E fra TriRide er en minimalistisk håndcykel med hjælpemotor til manuelle kørestole. Den kan monteres på de fleste stole, inkl. nogle børnestole, med beslag på forrammen at stolen. Cyklen kan tilpasses den enkelte brugers behov og har speeder knap så den kan køres med motoren, når man drejer eller kører op af stejle bakker.

Føj til huskeliste
SmartDrive MX2 plus System

SmartDrive MX2 plus System

SmartDrive er en let hjælpemotor til manuelle fastramme og krydsramme kørestole. Den hjælper brugerne med at komme op ad bakker og ramper, samt køre længere distancer med mindre belastning. Motoren monteres bagpå rammen og har en række betjeningsfunktioner og aktivitetsregistrerende teknologi, der sikrer en problemfri tur.

Føj til huskeliste
Freewheel

Freewheel

Freewheel er et tredje hjul, som spændes foran på kørestolen, så forrammen løftes, og man dermed kører på tre store hjul. Med et FreeWheel på kørestolen er det let at køre på brosten, grus og i kuperet terræn. FreeWheel er let at på- og afmontere, imens man sidder i kørestolen.
FreeWheel monteres på fodbøjlen og kræver en forstærket fodstøtte

Føj til huskeliste