Manøvreringssystemer til kørestole

Udstyr til styring af kørestolens bevægelser og kørselsretning.

Filtrér på detaljer

    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.GazeDriver V001

GazeDriver V001

GazeDriver er en øjenstyringskontrol uden skærm til kørestole, med direkte udsyn og interaktion med andre. Inde- og udekørsel, også i sol og ujævnt terræn. Navigation i flere retninger og let passage af forhindringer. Intuitiv og logisk for brugeren. Kan også anvendes til kommunikation på en tablet. Kan bruges på markedets sædvanlige el-kørestole.

Føj til huskeliste

EYEMIND ApS
Vesterbrogade 125, 1. th.
1620 København V

Switch-It Vigo Hovedstyring

Switch-It Vigo Hovedstyring

Vigo hovedstyring er en trådløs, proportionel hovedstyring, der giver brugeren mulighed for at styre deres el-kørestole og andre enheder med subtile og intuitive hovedbevægelser. Det diskrete design af headsettet hæmmer ikke brugerens syn og ligner moderne teknologiske gadgets.

Føj til huskeliste
ITongue

ITongue

ITongue er tilegnet brugerer, som er ramt af en lammelse og har mistet førligheden i arme og ben. ITongue er en elektronisk enhed, som tilpasses brugerens gane og derved kontrolleres med tungen. Dette gør det muligt for personer med mistet førlighed, at betjene f.eks. deres elektriske kørestol, smartphones, computer mus/tastatur og tablets.

Føj til huskeliste
Ictrl

Ictrl

Ictrl er en finger-kontrolleret App der giver kontrol af en kørestol via en Smartphone, udviklet til mennesker med lammelse, men med lidt bevægelse tilbage i én finger eller en hånd.

Føj til huskeliste
ITremor

ITremor

ITremor er en bevægelsesstabilisator til din elektriske kørestol og er udviklet til mennesker, som oplever ufrivillige rystelser der påvirker kørslen af kørestolen. Itremor kobles på kørestolen i forlængelse af joysticket og afhjælper de ufrivillige rystelser.

Føj til huskeliste
IHandle

IHandle

IHandle er en finger-kontrolleret enhed, der udviklet til mennesker, som sidder i kørestol og har en minimal bevægelse i fingrene. Ihandle muliggør betjening af kørestol, tablet, smartphone og computer. Derved gør produktet det muligt for mennesker med handikap at blive en del af den digitale verden og arbejdsstyrke.

Føj til huskeliste
Forhøjer til skubbehåndtag på kørestol

Forhøjer til skubbehåndtag på kørestol

Ekstra håndtag til montering på kørestol.
Håndtagene er lette at montere på kørestolens normale skubbehåndtag.
Håndtagene kan justeres i højden mellem 6 - 23 cm. hvilket giver en bedre skubbehøjde og komfort for hjælperen.
Håndtagene er vinklede, så der kan skiftes mellem flere håndstillinger.

Føj til huskeliste
Komplet enhåndsdrift hjulsæt

Komplet enhåndsdrift hjulsæt

Mobilex enhåndsdrift hjul sæt, gør det muligt og fremdrive en manuel kørestol med en arm. Kraften overføres via en aksel til hjulet i den passive side. Sættet fås i 20, 22 og 24 tommer.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Munevo Drive

Munevo Drive

Munevo Drive er en hovedstyring til el-kørestole, som er baseret på SmartBriller. Brillerne registrerer de lette hovedbevægelser og konverterer disse til styresignaler så stolen kører og justere alle de elektriske funktioner på den. Bluetooth teknologien muliggør en trådløs styring af mange flere produkter. For mere frihed og selvbestemmelse.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Twister 0/1 kontakt

Twister 0/1 kontakt

Elegant og holdbar knap der kun kræver et let tryk (30 gr)
Diameter 17 mm, 0,5 mm tryk til aktivering
Taktilt og auditivt (klik) feedback
Monteret på 10 cm bøjet stang
300 mm eller 1500 mm kabellængde
3,5 mm mono jack

Føj til huskeliste

ROLTEC el-kørestole A/S
Lægårdsvej 13
8520 Lystrup