Hjælpemotorer til kørestole

Elektriske motoraggregater (inkl. batterienhed) til montering på manuel kørestol for fremdrivning.

Filtrér på detaljer

    
    
Amperetimer
kg (± 5 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Alber Twion

Alber Twion

En innovativ hjælpemotor til man. kørestole, der gør det lettere at forcere kantstene, ujævnheder og køre op/ned ad bakker. Twion køres vha. drivringene på samme måde, som et alm. drivhjul. Twion er smartere, lettere og hurtigere end mange lignende hjælpemotorer og giver brugeren øget frihed og muligheder for, at komme hurtigt og sikkert rundt.

Føj til huskeliste
Aura hjælpemotor

Aura hjælpemotor

Aura hjælpemotor er integreret i et hjul på en Kelvin kørestol. Motorsættet kan eftermonteres og gør det muligt for brugere med nedsat funktionsniveau at komme lettere rundt til aktiviteter både indendørs og udendørs og for pårørende og plejepersonale at inddrage udendørsarealer til aktiviteter for stærkt bevægelseshæmmede brugere.

Føj til huskeliste
B2-MOVER BOOSTER

B2-MOVER BOOSTER

B2-MOVER BOOSTER er den nyeste opdaterede version af B1 MOVER BOOSTER. Det er stadig en lille og smart letvægts hjælpemotor for standard og foldbare kørestole. Men der nu kommet et betjeningsvenlig betjeningspanel, til montage på kørestolens armlæn eller på hjælperens / skubberens håndtag. Montage er nem og enkel, ved hjælp af gummi montagebånd.

Føj til huskeliste
Blumil Go

Blumil Go

Med Mobilscooter Blumil GO kan du på få sekunder konvertere din kørestol om til en el-scooter.
Gennemtestet produkt
Udviklet ved samarbejde af bruger og ingeniører
Materialer i høj kvalitet
Kan nemt foldes sammen og medtages
Kan bruges af alle aldersgrupper
Batteri med lang levetid og oplades hurtigt
Min. 25 km kørsel på en opladning

Føj til huskeliste
E-walk

E-walk

E-walk. Lille, stærk og smidig hjælpemotor, der kan monteres på næsten alle kørestole på markedet. Nem at tage af/på og meget brugervenlig. Fås med 2 forskellige slags batterier afhængig af kørestrækning/længde. Højde er under 30cm. Ekstra - Lavet så den også hjælper op af f.eks. en kantsten pga. fjedring i hjulophæng

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Liberty Kids

Liberty Kids

Liberty Kids er designet til børn og unge. Kraftig motor, anti-spin, motorbremse, dobbelt håndbremse, mulighed for hastigheds begrænsning - i det hele taget mulighed for at tilpasse Liberty så den passer præcist til den der skal bruge den.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Liberty Cross

Liberty Cross

Liberty Cross, designet til aktiv hverdagsbrug. Cross har en kraftig motor med lang rækkevidde og en frontfjeder der stabiliserer og sikrer et godt greb når man kører i ujævnt terræn. Den tager dig både til byen, på landet og i skoven . Den har alt i udstyr og er nem at tage af/på. Dobbelt håndbremse, antispin, motorbremse, personlig køreprofil mm.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Alber Smoov

Alber Smoov

SMOOV er for dig, som er aktiv og har en travl hverdag. SMOOV er en nytænkende, diskret samt
praktisk hjælpemotor. SMOOV har en lav
egenvægt og er enkel at håndtere. SMOOV
monteres hurtigt og let på din kørestol, når
du ønsker det. SMOOV kan anvendes til både
manuelle fastramme og foldbare kørestole.

Føj til huskeliste
Alber e-motion M25

Alber e-motion M25

Ujævnheder, kantstene og bakker kan være uoverkommelige forhindringer for kørestolsbrugere.
Med en e-motion monteret på den manuelle kørestol, kan man med et minimum af kræfter køre let og overkommeligt opad bakker, på brosten eller over græsplæner, uden at det er uoverkommeligt.

Føj til huskeliste
Alber e-Pilot

Alber e-Pilot

Hjælpemotoren, der gør den manuelle kørestol til et eldrevet køretøj, som kan bringe brugeren sikkert og behageligt rundt. E-pilot har en anordning, der gør det muligt at montere den let, hurtigt og sikkert på et udvalg af forskellige kørestole. Inkl. lys, multifunktionelt display og hydrauliske bremser.

Føj til huskeliste