Hjælpemotorer til kørestole

Elektriske motoraggregater (inkl. batterienhed) til montering på manuel kørestol for fremdrivning.

Filtrér på detaljer

    
    
Amperetimer
kg (± 5 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Alber e-motion M25 DuoDrive

Alber e-motion M25 DuoDrive

Praktisk hjælpemotor med cruise funktion.
Kan manøvreres via drivringene, kontrolleret og præcist, med et minimum af kræfter.
Når der er plads fx udenfor, i indkøbscentret eller i lufthavnen kan Cruise Mode funktionen aktiveres ved hjælp af kontrolenheden.

Føj til huskeliste
E-Move

E-Move

E-Move er drivhjul med integreret motor. Hjulene kan programmeres asymmetrisk og efter ønske om acceleration, fart og styreegenskaber. Eksempelvis efter hhv. udendørs og indendørs brug.E-Move er lette at montere på kørestolen, og el-funktionen kan slås fra og til efter behov. Batteriet kan placeres på ryg, ved hjulet eller under kørestolen.

Føj til huskeliste
E-Drive

E-Drive

E-Drive er eldrevne drivhjul, der betjens med joystick. Hjulene kan programmeres efter ønske om acceleration, fart og styreegenskaber. E-Drive er lette at montere på kørestolen, og el-funktionen kan slås fra og til efter behov. Batteriet kan placeres på ryg, ved hjulet eller under kørestolen.

Føj til huskeliste
Alber Twion

Alber Twion

En innovativ hjælpemotor til man. kørestole, der gør det lettere at forcere kantstene, ujævnheder og køre op/ned ad bakker. Twion køres vha. drivringene på samme måde, som et alm. drivhjul. Twion er smartere, lettere og hurtigere end mange lignende hjælpemotorer og giver brugeren øget frihed og muligheder for, at komme hurtigt og sikkert rundt.

Føj til huskeliste
Alber Via GO

Alber Via GO

Via GO er en kompakt, kraftfuld og brugervenlig hjælpemotor, der hjælper ift. at dårlig belægning, kantstensopkørsler, bakker m.m. klares med lethed og uden besvær for både kørestolsbruger og hjælper.
Få frihed og uafhængighed til at nyde ture i parken, indkøbscenteret og byen med overskud og uden besvær.

Føj til huskeliste
ENJO

ENJO

ENJO er en stærk lille hjælpe/skubbe motor på 4 kg, der er enkel at betjene og nem at tage af og på en kørestol. Den passer på næsten alle kørestole, både komfort, sammenklappelige og fastramme kørestole. Man kan nemt tage beslaget af stolen, hvis den f.eks. skal foldes sammen for at komme med i bilen.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Batec Scrambler 2

Batec Scrambler 2

Batec Scrambler er offroad-hjælpemotoren, der kan køre hurtigt op ad selv meget stejle stigninger. Nem at tilslutte og frakoble kørestolen, kommer som standard med LCD-skærm og USB-port. Version 2 har et styrket sikkerhedsniveau med en ny flydende bremseskive og kraftfuld dobbelt forlygte.

Føj til huskeliste
Batec Mini 2

Batec Mini 2

Batec Mini er en meget kraftfuld hjælpemotor med kompakt design, 16 hjul og bakgear. Ideel til at have med på farten og manøvrere rundt på lidt plads, men har samme styrke og hurtighed som den store model. Kommer som standard med digital display, USB-port, horn, forlygte og dobbelt baglygte. Fås til hhv. normal og nedsat håndfunktion

Føj til huskeliste
Batec Hybrid 2

Batec Hybrid 2

Batec add-on hjælpemotorer revolutionerer det enkelte individs udendørs mobilitet. Den hybride udgave kombinerer fysisk udfoldelse og komfort. Hjælpemotorerne er nemme at montere på stort set alle typer af kørestole. Batec Hybrid fås til brugere med normal og nedsat håndfunktion.

Føj til huskeliste
Stricker Smart Dynamic

Stricker Smart Dynamic

Meget høj ydeevne samt dynamisk kørsel, det er det Smart Dynamic håndcykel handler om. Cyklen er udstyret med en drejningsmoment sensor der er optimeret til pedaldrift, dvs. så snart sensor registrerer muskelkraften på pedalerne tilføjer systemet dynamisk motor assistance. Via fem justerbare niveauer kan denne assistance tilpasses.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup