Hjælpemotorer til kørestole

Elektriske motoraggregater (inkl. batterienhed) til montering på manuel kørestol for fremdrivning.

Filtrér på detaljer

    
    
Amperetimer
kg (± 5 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



E-Drive Plus - black edition

E-Drive Plus - black edition

E-Drive gør din manuelle kørestol elektrisk med motor i nav og et Joystick til at styre med. Smalleste og stærkeste på markedet, med mulighed for frikobling. E-Drive passer til alle kørestole både til børn og voksne. Kan programmeres præcist til behov f.eks. blødt stop, fartbegrænsning, langsomt drej osv.
Fås med 3 forskellige hjælpestyringer

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Liberty City

Liberty City

Liberty er designet til hverdagsbrug. Skandinavisk, med en kraftig motor, lang rækkevidde og nem at tage af og på kørestolen. Passer til en travl hverdag, hvor Liberty tager dig til byen, venner, familie, sport eller hvor du nu skal hen. Den har alt i udstyr og er nem at manøvrere. City modellen er designet til by, vej, græs og faste stier.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

E-Move Assist black edition

E-Move Assist black edition

Drivringsstyret hjælpemotor i nav. Indstilles præcist til brugers behov ift. muskelstyrke, distance pr. tag/skub, hastighed og sensibilitet. Nyeste teknologi holder retning og stabilitet, selv på skrånende vej. Også god til enhånds-drift.
nem at bruge og designet til både para, tetra og hemiplegi. For børn og voksne str. hjul 20-26 Tommer

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

SMART-CLICK hjælpemotor

SMART-CLICK hjælpemotor

B1-MOVER BOOSTER er en smart lille let-vægts hjælpemotor for standard og foldbare kørestole. I løbet af 2 min. kan du ændre en standard kørestol til en elektrisk kørestol, som kan bruges både inde og ude. Motor er fuldstændig lydløs, og har 2 hastigheds trin. Fungerer som stor aflastning for hjælper når kørestol skal skubbes.

Føj til huskeliste

b.p.electronic ApS
Troensevej 19 B
9220 AALBORG ØST

WheelDrive

WheelDrive

Sunrise Medical introducerer den næste genereation af motoriserede hjul for manuelle kørestole. Med den innovative snap on funktion er WheelDrive meget enkel at montere på de fleste manuelle kørestole, uden ekstra dele eller ændringer i kørestolskonfigurationen.WheelDrive er en 3-i-1 løsning som yder optimal kørekomfort og mere frihed i hverdagen.

Føj til huskeliste
Click & Go

Click & Go

Det gør det muligt at skubbe en kørestol uden megen anstrengelse. Motoren kan nemt placeres under en kørestol forudsat at kørestolen er forsynet med universelle monterings plader, som passer til stort alle kørestole på markedet.
Click & Go har en batteriindikation, der giver brugeren mulighed for at se, hvor meget energi der er tilbage i batteriet

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

EasyGo

EasyGo

EasyGo er IMMOs serie af hjælpemotorer til manuelle transport- og komfortkørestole. Der er mulighed for individuel tilpasning. Flere modeller afmonteres uden brug af værktøj ved behov for transport i bil. En hjælp til både bruger og ledsager. Easy Go monteringsbeslag er individuelle, motor hæves med fodbetjening. Leveres med lader og speederboks

Føj til huskeliste
TriRide Special HP16

TriRide Special HP16

TriRide Special HP16 er en meget stærk hjælpemotor til manuelle kørestole. Motoren bruges til at aflaste samt give dig stor køreafstand i by, på landet og i naturen. TriRide Special HP16 har 5 gear og bakgear. Monteringsbeslag på for-rammen af kørestolen, så brugeren kan anvende kørepose e.l. Fås med tetra udstyr. Kan anvendes med op til 160kg last

Føj til huskeliste
TriRide Kids

TriRide Kids

Triride til de små med en vægt på 7,5 kg (eks batteri). Fås med 12 tommer hjul hvilket gør den kompakt og manøvre dygtig til både indendørs og udendørs brug. Motoren har 5 gear og 1 bakgear. Monteringsbeslag på for-rammen af kørestolen, så brugeren kan anvende kørepose e.l. Fås med tetra-tilpasning. Max. 15km/t og op til 35 km på en opladning.

Føj til huskeliste
TriRide Base

TriRide Base

TriRide Base er en hjælpemotor til manuelle kørestole. Motoren bruges til at aflaste samt give dig stor køreafstand i by, på vej og i naturen. Motoren fås i flere udgaver, fx. med 12 eller 14 tommer hjul. Alle har 5 gear og bakgear. Monteringsbeslag på for-rammen af kørestolen, så brugeren kan anvende kørepose e.l. Fås med tetra tilpasning.

Føj til huskeliste