Hjælpemotorer til kørestole

Elektriske motoraggregater (inkl. batterienhed) til montering på manuel kørestol for fremdrivning.

Filtrér på detaljer

    
    
Amperetimer
kg (± 5 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



TriRide Special Compact

TriRide Special Compact

TriRide Special Compact er en stærk hjælpemotor til manuelle kørestole. Motoren bruges til at aflaste samt give dig stor køreafstand i by, på vej og i naturen. Motoren fås i flere udgaver, fx. med 12 eller 14 hjul. Alle har 5 gear og bakgear. Monteringsbeslag på for-rammen af kørestolen, så brugeren kan anvende kørepose e.l. Fås med tetra udstyr.

Føj til huskeliste
ProActiv Wheel-e

ProActiv Wheel-e

Wheel-e er en stærk hjælpemotor til montering på manuelle kørestole. Bruges til at aflaste samt give dig stor køreafstand i by, på vej og i naturen. Motoren fås i 2 udgaver, begge med bakgear, monteringsbeslag med clamps til for-rammen af kørestolen eller med en stang/rør under. Kan monteres med 2 batterier (op til 100km). Fås med tetra udstyr.

Føj til huskeliste
Powerpack

Powerpack

Hjælpemotor til kørestole og lifte. Nem at montere, nem at bruge.
Monteres uden værktøj.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Herkules navmotor

Herkules navmotor

Hjælpemotor til manuel kørestol monteret på 12 tommer dæk. Består af 2 drivhjul med motorenhed, joystick, batterikasse og lader. Bruger/ledsagerstyret efter behov, pladsbesparende, støjfri. Gode køreegenskaber, også på blødt underlag som grus m.v. Hastighed 0-6 km. Rækkevidde ca. 20 km. Batterispænding 24 volt. Programmerbart køreprogram.

Føj til huskeliste