Manuelle drivaggregater

Aggregater til manuel fremdrift der virker direkte på den manuelle kørestols drivhjul. Herunder hører kun manuelle drivaggregater, som er beregnet til brug sammen med flere forskellige produktserier.

Filtrér på detaljer

    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Gearwheel

Gearwheel

Gearwheel er et kørestolshjul m indbygget gear. Man har mulighed for at gøre det let (geare ned), når man skal op af rampe, over græs, igennem grus eller andet ujævn terræn der kan være hårdt
1. Normal gear
2. Lavt gear, du bruger halv muskelkraft men også lidt langsommere hastighed.
3. Samme som 2 - og med anti rulle tilbage funktion

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Easywheel

Easywheel

Easywheel er kørestolshjul med lav gearing - dvs. at man kun bruger halvdelen af kræfterne på at køre kørestolen. Med lav gearing går det også tilsvarende langsommere, til gengæld har man kræfterne til at komme rundt selv. F.eks. på et ældrecenter eller lign. Det kan både være til Komfortkørestole og alm. kørestole - og fås i 20, 22 og 24.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

NuDrive Air 2016 og Air Ergo 2016

NuDrive Air 2016 og Air Ergo 2016

NuDrive Air er 3. generation af NuDrive. Der er optimeret på både funktionalitet og design. Fokus er på brug af færre kræfter for lettere at komme rundt især i ujævnt terræn, og på ergonomien. NuDrive Air er designet til at forebygge og behandle skuldre- og håndleds skader forårsaget af bl.a. kørestols kørsel. Det tages meget nemt af- og på.

Føj til huskeliste

Langhøj
Hasselager Centervej 26
8260 Viby J