Hjul og dæk til kørestole

Herunder hører meder, navkapsler og egerbeskyttere.

Filtrér på detaljer

"
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Freewheel

Freewheel

Freewheel er et tredje hjul, som spændes foran på kørestolen, så forrammen løftes, og man dermed kører på tre store hjul. Med et FreeWheel på kørestolen er det let at køre på brosten, grus og i kuperet terræn. FreeWheel er let at på- og afmontere, imens man sidder i kørestolen.
FreeWheel monteres på fodbøjlen og kræver en forstærket fodstøtte

Føj til huskeliste
Softwheels

Softwheels

Softwheels er affjedrende drivhjul, der ved hjælp af en helt særlig teknologi absorberer stort set alle stød, når kørestolen kører på ujævnt terræn eller over kanter og bump fx ned ad trapper. Softwheels reducerer vibrationer i kørestolen og brugerens krop og giver samtidig en bedre fremdrift.

Føj til huskeliste
Track Wheel - Double Arm

Track Wheel - Double Arm

Track Wheel monteres på kørestolens fodstøtte og omdanner kørestolen til en alsidig offroader. Track Wheel reducerer rullemodstanden, så stolen er nemmere at manøvrere, også på ujævnt terræn som brosten, skovstier mv. Let og ubesværet montering. Track Wheel Double Arm er velegnet til kørestole med opklappelig fodstøtte og/eller tungere brugere.

Føj til huskeliste
Track Wheel - Single Arm

Track Wheel - Single Arm

Track Wheel monteres på kørestolens fodstøtte og omdanner kørestolen til en alsidig offroader. Track Wheel reducerer rullemodstanden, så stolen er nemmere at manøvrere, også på ujævnt terræn. Retningsstabil. Nem montering. Track Wheel Single Arm kræver fast fodstøtte. Fås også med Double Arm til opklappelig fodstøtte mm.

Føj til huskeliste
Bagdæk til kørestol med fiskebens-mønster

Bagdæk til kørestol med fiskebens-mønster

Baghjul til kørestole med fiskebens-mønster som er fremstillet i kraftig gummi.

Føj til huskeliste
Slange til dæk

Slange til dæk

Denne slange passer til kørestolsdæk på 24 x 1 og 22 x 1.

Føj til huskeliste
8 gummibanehjul inkl. afstandsbøsninger

8 gummibanehjul inkl. afstandsbøsninger

8 gummibanehjul til brug foran på kørestole. Leveres
med de nødvendige afstandbøsninger.

Føj til huskeliste
Fat wheel 24

Fat wheel 24

Mobilex FAT wheel er konstrueret med en ekstem bred fælg og dæk, hvilket gør den ideel for kørsel i blødt underlag, feks på stranden eller i skoven,
Hjulet har samme yderdiameter som et normalt 24 x 1 hjul, så det er muligt og skifte hjulet uden og lave ændringer på stolens geometri.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Adventus Frontwheel

Adventus Frontwheel

Adventus 10 forhjul, man selv kan klikke af og på. Fronthjulet løfter forenden af kørestolen, så man kører på ét stort hjul istedet for kørestolens to små forhjul. Det gør kørestolen mere mobil og gør det betydeligt lettere at komme rundt på grus, græs, brosten, stier mm.
Adventus monteres på fodbøjlen
Nyt beslag til mange krydsrammestole

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Dæk

Dæk

Dæk til elektriske køretøjer. Vi fører luftfyldte dæk samt dæk med pur (massive dæk). Midterste luftfyldte trækhjul, Ø 350 mm. Dæktryk trækhjul: 40,6 psi/2,8 bar.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning