Hjul og dæk til kørestole

Herunder hører meder og navkapsler.

Filtrér på detaljer

"
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedBagdæk til kørestol med fiskebens-mønster

Bagdæk til kørestol med fiskebens-mønster

Baghjul til kørestole med fiskebens-mønster som er fremstillet i kraftig gummi.

Føj til huskeliste
Slange til dæk

Slange til dæk

Denne slange passer til kørestolsdæk på 24 x 1 og 22 x 1.

Føj til huskeliste
8 gummibanehjul inkl. afstandsbøsninger

8 gummibanehjul inkl. afstandsbøsninger

8 gummibanehjul til brug foran på kørestole. Leveres
med de nødvendige afstandbøsninger.

Føj til huskeliste
Freewheel

Freewheel

Freewheel er et tredje hjul, som spændes foran på kørestolen, så forrammen løftes, og man dermed kører på tre store hjul. Med et FreeWheel på kørestolen er det let at køre på brosten, grus og i kuperet terræn. FreeWheel er let at på- og afmontere, imens man sidder i kørestolen.
FreeWheel monteres på fodbøjlen og kræver en forstærket fodstøtte

Føj til huskeliste
Adventus Frontwheel

Adventus Frontwheel

Med Adventus på kørestolen er det let at køre på brosten, grus og i kuperet terræn, da man ikke har problemer med at forhjulene kører fast og drejer rundt. Der skal også bruges færre kræfter på at komme frem.

Vægt: 2,45 kg.
Hjulstørrelse: 10
Højde: ca. 35cm over gulvet
Længde: ca. 45cm fra fodstøtten

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Softwheels

Softwheels

Softwheels er affjedrende drivhjul, der ved hjælp af en helt særlig teknologi absorberer stort set alle stød, når kørestolen kører på ujævnt terræn eller over kanter og bump fx ned ad trapper. Softwheels reducerer vibrationer i kørestolen og brugerens krop og giver samtidig en bedre fremdrift.

Føj til huskeliste
Freewheel

Freewheel

Freewheel er et tilbehør som let monteres på kørestolens forstærkede fodstøtte. Freewheel letter fremkommeligheden med kørestolen på eks. græsplæner, brostensbelagte gader og fortove, skovstier, snebelagte overflader o.lign.
Freewheel er beregnet til udendørs brug. Montering/demontering er enkelt og kan foretages af brugeren selv siddende i stolen

Føj til huskeliste