Hjul og dæk til kørestole

Herunder hører meder, navkapsler og egerbeskyttere.

Filtrér på detaljer

"
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Fat wheel 24

Fat wheel 24

Mobilex FAT wheel er konstrueret med en ekstem bred fælg og dæk , hvilket gør den ideel for kørsel i blødt underlag , feks på stranden eller i skoven ,
Hjulet har samme yderdiameter som et normalt 24 x 1 hjul, så det er muligt og skifte hjulet uden og lave ændringer på stolens geometri.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Bagdæk til kørestol med fiskebens-mønster

Bagdæk til kørestol med fiskebens-mønster

Baghjul til kørestole med fiskebens-mønster som er fremstillet i kraftig gummi.

Føj til huskeliste
Slange til dæk

Slange til dæk

Denne slange passer til kørestolsdæk på 24 x 1 og 22 x 1.

Føj til huskeliste
8 gummibanehjul inkl. afstandsbøsninger

8 gummibanehjul inkl. afstandsbøsninger

8 gummibanehjul til brug foran på kørestole. Leveres
med de nødvendige afstandbøsninger.

Føj til huskeliste
Adventus Frontwheel

Adventus Frontwheel

Adventus 10 forhjul, man selv kan klikke af og på. Fronthjulet løfter forenden af kørestolen, så man kører på ét stort hjul istedet for kørestolens to små forhjul. Det gør kørestolen mere mobil og gør det betydeligt lettere at komme rundt på grus, græs, brosten, stier mm.
Adventus monteres på fodbøjlen
Nyt beslag til mange krydsrammestole


Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Freewheel

Freewheel

Freewheel er et tredje hjul, som spændes foran på kørestolen, så forrammen løftes, og man dermed kører på tre store hjul. Med et FreeWheel på kørestolen er det let at køre på brosten, grus og i kuperet terræn. FreeWheel er let at på- og afmontere, imens man sidder i kørestolen.
FreeWheel monteres på fodbøjlen og kræver en forstærket fodstøtte

Føj til huskeliste
Softwheels

Softwheels

Softwheels er affjedrende drivhjul, der ved hjælp af en helt særlig teknologi absorberer stort set alle stød, når kørestolen kører på ujævnt terræn eller over kanter og bump fx ned ad trapper. Softwheels reducerer vibrationer i kørestolen og brugerens krop og giver samtidig en bedre fremdrift.

Føj til huskeliste
Freewheel

Freewheel

Freewheel er et tilbehør som let monteres på kørestolens forstærkede fodstøtte. Freewheel letter fremkommeligheden med kørestolen på eks. græsplæner, brostensbelagte gader og fortove, skovstier, snebelagte overflader o.lign.
Freewheel er beregnet til udendørs brug. Montering/demontering er enkelt og kan foretages af brugeren selv siddende i stolen

Føj til huskeliste