Andre ikke-motoriserede køretøjer

Siddekøretøjer, klapvogne, kælke, kravlere, rullebrætter, liggekøretøjer og pedalbiler m.m. Cykler, se 12 18. Manuelle kørestole, se 12 22.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked4Wheeler Junior

4Wheeler Junior

4Wheler Junior er en terrængående vogn til de lidt mere krævende ture til skov og strand. Vognen er med tromlebremser på baghjulene, sammen med sin store frigang blevet ekstra let at komme rundt med, ved særligt vanskelige passager, trapper, grøfter, stubbe, skrænter, mindre vandløb osv.

Føj til huskeliste
Reden / MobiBed

Reden / MobiBed

Med Reden er det muligt for brugeren at være både mobil og social. Den kan bruges til hvile, afslapning, stabilisering, støtte og endda også til transport indendørs. Den er let at indstille, giver mange lejringsmuligheder og gør det muligt for brugeren at deltage i aktiviteter liggende eller siddende.
Reden kan bruges af både børn og voksne.

Føj til huskeliste
Delta Jogger / klapvogn

Delta Jogger / klapvogn

Delta Joggeren er til børn og unge med familier der ønsker at være aktive. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Opbygningen har fokus på dynamisk stabilitet og balance som gør den let at anvende.

Føj til huskeliste
Bingo Evolution

Bingo Evolution

Bingo Evolution er crashtestet og findes i 3 str. Sædedybde fra 16-45 cm. God siddestilling med side-, hoved- og hoftestøtter (standard). Rygvinkel kan lægges ned til hvile. Terrængående med justerbar affjedring. Let vægt og samtidig solid. Let håndtering af sædetilt på 45 grader. Vendbar sædeenhed og heldækkende kaleche. Stort tilbehørs program

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Jogger Klapvogn Special Tomato

Jogger Klapvogn Special Tomato

Jogger Klapvogn fra Special Tomato er en 3 hjulet Jogger. Letvægts Jogger på 12 kg med en brugervægt 50kg.
Extra Liner rygge og sæder kan monteres eller Sitter sæder, for bedre støtte og komfort.

Føj til huskeliste
EIO Klapvogn fra Special Tomato

EIO Klapvogn fra Special Tomato

Letvægtsklapvogn på 10 kg - brugervægt op til 40 kg. Inklusiv standard egenskaber 5 punkts sele, højde justerbart skubbebøjle, kaleche, indkøbskurv, hynder til torso og hofte, retningsstabilisator på forhjul, vinkling af ryg og fodstøtte, parkeringsbremse mm. EIO er et produkt i serien Special Tomato. Til børn med mildt til moderat behov.

Føj til huskeliste
Kimba Inline klapvogn

Kimba Inline klapvogn

Tvillingeklapvogn m. Kimba sædeenhed str. 1. Affjed. i sædet kan indstilles efter barnets vægt og sædet kan tilpasses individuelt. For optimal siddestilling og aflastning tilbydes et bredt udvalg af tilbehør. Sædestillingen kan indstilles trinløst mellem aktiv- og hvilestilling. Sæderne kan frem- eller bagudvendes. Faste eller svingbare forhjul.

Føj til huskeliste
MeylandDiscover

MeylandDiscover

Kravler til små børn. Et indbydende lære- og hjælperedskab, som motivere til bevægelse og udvikling. Discover stimulere kravlemønsteret ligesom barnets arm- og benmuskalatur styrkes. Dette hjælper barnet i flere situationer og medvirker til at fremme barnets motoriske udvikling. Kan let indstilles i højden for at tilpasses det enkelte barn.

Føj til huskeliste
4Wheeler

4Wheeler

4Wheler er en terrængående vogn til de lidt mere krævende ture til skov og strand. Vognen er med tromlebremser på baghjulene, sammen med sin store frigang blevet ekstra let at komme rundt med, ved særligt vanskelige passager, trapper, grøfter, stubbe, skrænter, mindre vandløb osv.4Wheleren kan monteres efter en cykel.

Føj til huskeliste
R82 Rabbit up fra Etac

R82 Rabbit up fra Etac

R82 Rabbit Up fra Etac er en mobil ståstøtte. Den er sikker, pålidelig og kan justeres til alle dine stående behov, samtidig med at det giver uafhængigheden af at udforske ved hjælp af de valgfrie drivhjul. Rabbit up gør det muligt for barnet at være en aktiv deltager samtidig med at sanserne stimuleres og giver barnet mere selvstændighed.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens