Andre ikke-motoriserede køretøjer

Siddekøretøjer, klapvogne, kælke, kravlere, rullebrætter, liggekøretøjer og pedalbiler m.m. Cykler, se 12 18. Manuelle kørestole, se 12 22.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Reden/MobiBed Komfort Liggevogn

Reden/MobiBed Komfort Liggevogn

Reden Komfort Liggevogn giver bruger mobilitet og mulighed for socialt samvær. Bruges til hvile, afslapning, stabilisering, støtte og transport indendørs. Reden Komfort Liggevogn er let at indstille, har mange lejringsmuligheder og gør det muligt for bruger at deltage i aktiviteter liggende eller siddende.
Reden bruges til både børn og voksne.

Føj til huskeliste
R82 Cricket letvægts klapvogn

R82 Cricket letvægts klapvogn

Cricket er en sammenklapelig letvægtsklapvogn, designet til dig og dit barns behov. Cricket fåes i 2 størrelser, og kan indstilles, således at barnet kan vokse med klapvognen i mange år. Hynden tilkøbes separat, og fås i 7 forskellige farver.

Føj til huskeliste
R82 Stingray multijusterbar klapvogn

R82 Stingray multijusterbar klapvogn

Stingray er en velgennemtænkt multijusterbar klapvogn - et oplagt valg til børn med særlige behov for komfort og støtte. Stingrays køreretning kan drejes 180, mens barnet bliver siddende i vognen. Stellet er fremstillet i carbon og glasfiber, hvilket gør Stingray til letkørende klapvogn der er yderst stabil.

Føj til huskeliste
Gåcykel barn

Gåcykel barn

Gå cyklen er et godt redskab, når det kniber med at få bentøjet til at klare lange gå distancer. Dårligt knæ, fodled og hofte, bliver på denne måde aflastet, da de nu ikke længere skal bære vægten, men blot skubbe cyklen fremad. Kan slås sammen så den er nem at have med overalt.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Kimba Cross klapvogn

Kimba Cross klapvogn

Kimba Cross er en terrængående klapvogn, som kan bruges som løbevogn. Den har to baghjul og BMX-forhjul, som egner sig til lange distancer og ujævnt terræn. Understellet kommer med Kimba Neo sædeenhed i to størrelser

Føj til huskeliste
Scooot mobilitetsscooter

Scooot mobilitetsscooter

Scooot 4-i-1 giver barnet frihed til at lege og komme omkring i hjemmet uden hjælp. Scooot giver barnet mulighed for at køre med benene, drive stolen frem med drivhjulene eller ligge på maven og padle frem med hænder eller fødder på gulvet. Kan også skubbes af ledsager med skubbebøjle. Med avanceret ryglæn for ekstra støtte

Føj til huskeliste
Krabat Pilot

Krabat Pilot

Krabat Pilot er et nyskabende og anderledes kravle hjælpemiddel. Traditionelle kravlehjælpemidler giver kun i ringe grad barnet hjælp og støtte til at løfte hofterne. Krabat pilot støtter hofterne og dette gør det lettere for barnet at få knæene ind under sig, således at det bliver lettere for barnet at kravle.

Føj til huskeliste
Lisa klapvogn

Lisa klapvogn

Kompakt og stabil paraplyklapvogn beregnet til transport af såvel små som større børn og unge op til 60 kg. Justerbar sædedybde og underbenslængde og høj ryg muliggør løbende tilpasning og genanvendelse. Let at folde for opbevaring. Med fodbetjent bremse og tipsikring. Bredt udvalg af kropsstøtte og andet tilbehør. Crashtestet.

Føj til huskeliste
Kimba Inline klapvogn

Kimba Inline klapvogn

Tvillingeklapvogn m. Kimba sædeenhed str. 1. Affjed. i sædet kan indstilles efter barnets vægt og sædet kan tilpasses individuelt. For optimal siddestilling og aflastning tilbydes et bredt udvalg af tilbehør. Sædestillingen kan indstilles trinløst mellem aktiv- og hvilestilling. Sæderne kan frem- eller bagudvendes. Faste eller svingbare forhjul.

Føj til huskeliste
Gå/løbe Cykel

Gå/løbe Cykel

Gå/løbe cyklen er et godt redskab, når det kniber med at få bentøjet til at klare lange distancer. Dårlige knæ, fodled og hofte, bliver på denne måde aflastet, da de nu ikke længere skal bære på kropsvægten, men blot skubbe cyklen fremad. Cyklen er forsynet med bremse på forhjulet.
Kan foldes sammen. Kan fremstilles i forskellige størrelser.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro