Klapvogne

Åbne vogne til transport i siddende eller halvsiddende stilling til udendørs brug.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
 info
Afstanden fra gulv til sædeoverkant
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Gemini 2 klapvogn

Gemini 2 klapvogn

Multifunktionel Gemini er en klapvogn af aluminium. Designet tillader forskellige tilpasningsmuligheder. I denne standardversion tilbyder vi en:
5-punkts sikkerhedssele Spreder til ben.
Hovedstøtte Aftagelige baghjul Formbart hovedstøtte Justerbare side støtter Sikkerheds sele.
Leveres i bredder 32 cm. eller 40 cm.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

4Wheeler Junior

4Wheeler Junior

4Wheler Junior er en terrængående vogn til de lidt mere krævende ture til skov og strand. Vognen er med tromlebremser på baghjulene, sammen med sin store frigang blevet ekstra let at komme rundt med, ved særligt vanskelige passager, trapper, grøfter, stubbe, skrænter, mindre vandløb osv.

Føj til huskeliste
Delta Jogger / Klapvogn - Til Sitter Sæde

Delta Jogger / Klapvogn - Til Sitter Sæde

Delta Joggeren er til børn og unge med familier der ønsker at være aktive. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion, hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Opbygningen har fokus på dynamisk stabilitet og balance som gør den let at anvende.

Føj til huskeliste
Delta Jogger / klapvogn

Delta Jogger / klapvogn

Delta Joggeren er til børn og unge med familier der ønsker at være aktive. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Opbygningen har fokus på dynamisk stabilitet og balance som gør den let at anvende.

Føj til huskeliste
Bingo Evolution

Bingo Evolution

Bingo Evolution er crashtestet og findes i 3 str. Sædedybde fra 16-45 cm. God siddestilling med side-, hoved- og hoftestøtter (standard). Rygvinkel kan lægges ned til hvile. Terrængående med justerbar affjedring. Let vægt og samtidig solid. Let håndtering af sædetilt på 45 grader. Vendbar sædeenhed og heldækkende kaleche. Stort tilbehørs program

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Jogger Klapvogn Special Tomato

Jogger Klapvogn Special Tomato

Jogger Klapvogn fra Special Tomato er en 3 hjulet Jogger. Letvægts Jogger på 12 kg med en brugervægt 50kg.
Extra Liner rygge og sæder kan monteres eller Sitter sæder, for bedre støtte og komfort.

Føj til huskeliste
EIO Klapvogn fra Special Tomato

EIO Klapvogn fra Special Tomato

Letvægtsklapvogn på 10 kg - brugervægt op til 40 kg. Inklusiv standard egenskaber 5 punkts sele, højde justerbart skubbebøjle, kaleche, indkøbskurv, hynder til torso og hofte, retningsstabilisator på forhjul, vinkling af ryg og fodstøtte, parkeringsbremse mm. EIO er et produkt i serien Special Tomato. Til børn med mildt til moderat behov.

Føj til huskeliste
4Wheeler

4Wheeler

4Wheler er en terrængående vogn til de lidt mere krævende ture til skov og strand. Vognen er med tromlebremser på baghjulene, sammen med sin store frigang blevet ekstra let at komme rundt med, ved særligt vanskelige passager, trapper, grøfter, stubbe, skrænter, mindre vandløb osv.4Wheleren kan monteres efter en cykel.

Føj til huskeliste
CARETTA Buggy

CARETTA Buggy

CARETTA Buggy er en specialklapvogn, der giver mulighed for hverdagsaktiviteter og transport for børn og unge, der kræver særlig støtte i siddende position. CARETTA Buggy kan tilpasses brugeren på flere parametre, og giver dermed den optimale støtte på hele turen.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
MUSLINGEVEJ 38
8250 Egå

MODI Buggy

MODI Buggy

Modi Buggy er en specialklapvogn, der giver mulighed for hverdagsaktiviteter og transport for børn, der kræver særlig støtte i siddende position. Modi Buggy kan tilpasses barnet på flere parametre, og dermed giver den barnet den optimale støtte på hele turen.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
MUSLINGEVEJ 38
8250 Egå