Klapvogne

Åbne vogne til transport i siddende eller halvsiddende stilling til udendørs brug.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
 info
Afstanden fra gulv til sædeoverkant
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.4Wheeler

4Wheeler

4Wheler er en terrængående vogn til de lidt mere krævende ture til skov og strand. Vognen er med tromlebremser på baghjulene, sammen med sin store frigang blevet ekstra let at komme rundt med, ved særligt vanskelige passager, trapper, grøfter, stubbe, skrænter, mindre vandløb osv.4Wheleren kan monteres efter en cykel.

Føj til huskeliste
4Wheeler 21

4Wheeler 21

4Wheler 21 er en terrængående vogn til de lidt mere krævende ture til skov og strand. Vognen er med tromlebremser på baghjulene, sammen med sin store frigang blevet ekstra let at komme rundt med, ved særligt vanskelige passager. mindre vandløb osv. Stilbart styr og aftagelig front gør at den let passer i mindre bagagerum.

Føj til huskeliste
4Wheeler Explorer

4Wheeler Explorer

4Wheler Explorer og Explorer 21er, En en motordrevet terræn gående klapvogn der giver øgede mulighed for at komme med ud i naturen, med til skov og strand samt tilbagelægge længere afstande også i bakket terræn. Explorer kommer frem hvor kørestole ofte ikke kan komme frem. Vognene kan ved brug af forskelligt tilbehør let indrettes.

Føj til huskeliste
Delta Jogger m. Rygvinkling

Delta Jogger m. Rygvinkling

Delta Joggeren med Rygvinkling er til børn og unge med familier der ønsker at være aktive. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Rygvinklingen gør det nemmere af komme på tur også med de børn har brug for hvile.

Føj til huskeliste
Delta - Løb

Delta - Løb

Delta løbeudgave er velegnet til løb og smidig kørsel. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion, hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Opbygningen har fokus på dynamisk stabilitet og balance som gør den let at anvende.

Føj til huskeliste
Bingo Evolution

Bingo Evolution

Bingo Evolution er crashtestet (str. 1-2XL) og findes i 4 str. Sædedybde fra 12-45 cm. God siddestilling med side-, hoved og hoftestøtter. Kan lægges ned til hvile. Terrængående med god affjedring. Let vægt og samtidig solid. Let håndtering af sædetilt på 45 grader. Vendbar sædeenhed og heldækkende kaleche. Stort tilbehørs program.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Delta Jogger til Sitter Sæde

Delta Jogger til Sitter Sæde

Delta Joggeren er til børn og unge med familier der ønsker at være aktive. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion, hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Opbygningen har fokus på dynamisk stabilitet og balance som gør den let at anvende.

Føj til huskeliste
Delta Jogger

Delta Jogger

Delta Joggeren er til børn og unge med familier der ønsker at være aktive. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Opbygningen har fokus på dynamisk stabilitet og balance som gør den let at anvende.

Føj til huskeliste
Gemini 2 klapvogn

Gemini 2 klapvogn

Multifunktionel Gemini er en klapvogn af aluminium. Designet tillader forskellige tilpasningsmuligheder. I denne standardversion tilbyder vi en:
5-punkts sikkerhedssele Spreder til ben.
Hovedstøtte Aftagelige baghjul Formbart hovedstøtte Justerbare side støtter Sikkerheds sele.
Leveres i bredder 32 cm. eller 40 cm.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

R82 Cricket letvægts klapvogn

R82 Cricket letvægts klapvogn

Cricket er en sammenklapelig letvægtsklapvogn, designet til dig og dit barns behov. Cricket fåes i 2 størrelser, og kan indstilles, således at barnet kan vokse med klapvognen i mange år. Hynden tilkøbes separat, og fås i 7 forskellige farver.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved