Klapvogne

Åbne vogne til transport i siddende eller halvsiddende stilling til udendørs brug.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
 info
Afstanden fra gulv til sædeoverkant
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MODI Buggy

MODI Buggy

Modi Buggy er en specialklapvogn, der giver mulighed for hverdagsaktiviteter og transport for børn, der kræver særlig støtte i siddende position. Modi Buggy kan tilpasses barnet på flere parametre, og dermed giver den barnet den optimale støtte på hele turen.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
MUSLINGEVEJ 38
8250 Egå

Delta Jogger / Rygvinkling

Delta Jogger / Rygvinkling

Delta Joggeren med Rygvinkling er til børn og unge med familier der ønsker at være aktive. Den er letvægt, robust og kompakt og kan klappes sammen. Velegnet til børn og unge der har nedsat gangfunktion hvor der er behov for hvile eller afskærmning. Rygvinklingen gør det nemmere af komme på tur også med de børn har brug for hvile.

Føj til huskeliste
Kimba Cross klapvogn

Kimba Cross klapvogn

Kimba Cross er en terrængående klapvogn, som kan bruges som løbevogn. Den har to baghjul og BMX-forhjul, som egner sig til lange distancer og ujævnt terræn. Understellet kommer med Kimba Neo sædeenhed i to størrelser

Føj til huskeliste
Benecykl

Benecykl

Benecykl klapvognen er en stabil konstruktion og tillader brug selv i vanskeligt terræn, samtidig med at brugerens komfort bevares. Takket være forakselsystemet, er det muligt at skifte position for hele klapvognen, hvilket gør det muligt hurtigt at skifte fra siddeposition til tilbagelænet position.

Føj til huskeliste
Kimba Neo klapvogn

Kimba Neo klapvogn

Kimba Neo er en funktionel, smart og let betjent klapvogn, som fås i 2 størrelser til børn i alderen 1-10 år. Klapvognen sikrer en stabil siddestilling og kan også benyttes liggende. Affjedring, individuel justerbarhed og et bredt udvalg af tilbehør sikrer optimal komfort. Understel kan også benyttes med andre ortopædiske sædeenheder.

Føj til huskeliste
Lisa klapvogn

Lisa klapvogn

Kompakt og stabil paraplyklapvogn beregnet til transport af såvel små som større børn og unge op til 60 kg. Justerbar sædedybde og underbenslængde og høj ryg muliggør løbende tilpasning og genanvendelse. Let at folde for opbevaring. Med fodbetjent bremse og tipsikring. Bredt udvalg af kropsstøtte og andet tilbehør. Crashtestet.

Føj til huskeliste
Joggere

Joggere

Traditionelle kørestole er ikke designede tilbumlede og mudrede stier og veje, men joggeren tilbyder en dejlig tur, som går glat for enhver. Store som små børn med fysiskehandicaps kan nu nyde udflugter tilstranden, parken eller på vandrestiersammen med deres familier eller institution.

Føj til huskeliste
Kimba Inline klapvogn

Kimba Inline klapvogn

Tvillingeklapvogn m. Kimba sædeenhed str. 1. Affjed. i sædet kan indstilles efter barnets vægt og sædet kan tilpasses individuelt. For optimal siddestilling og aflastning tilbydes et bredt udvalg af tilbehør. Sædestillingen kan indstilles trinløst mellem aktiv- og hvilestilling. Sæderne kan frem- eller bagudvendes. Faste eller svingbare forhjul.

Føj til huskeliste
Yeti

Yeti

Til de ældre børn på op til 80 kg og mellem 130 - 175 cm.

Føj til huskeliste
Mewa

Mewa

Til børn uden gang- eller siddefunktion. Bruger højde 90-125 cm og brugervægt 40 kg

Føj til huskeliste