Hjælpemidler til at skifte stilling

Hjælpemidler til at assistere ved stillingsskift. Personløftere til forflytning af en person, som ikke sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 15. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36. Gelændere og støttegreb, se 18 18. Hjælpemidler til vertikal tilgængelighed, se 18 30.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Zibo Easy Turn Glidelagner

Zibo Easy Turn Glidelagner

Lagen med friktionsnedsættende midterparti. Velegnet til permanent installation til tryksårstruede, muskelsvækkede og smerteprægede patienter, som har vanskeligt ved at vende sig i sengen eller blive vendt. Lagnet har en sikkerhedskant, så man ikke kan glide ud af sengen, eller at dynen ikke kan glide på gulvet.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Glidestof Prima

Glidestof Prima

Glidestof som har en god glideevne, flosser minimalt og holder glideevnen efter vask.
Glidestoffet nedsætter friktion under fx forflytninger. Produktet placeres mellem underlaget og borgeren inden fx vendinger, flytning længere op i seng eller lignende.
Fås på ruller med 10, 20, 50 eller 100 m.

Føj til huskeliste
Glidestof Quiet Grey

Glidestof Quiet Grey

Glidestof Quiet er vores dobbelt coatede grå glidestof. Glidestoffet er Öko-tex certificeret og er blødt, glat og lydsvagt. Dette gør Quiet optimalt i påklædningssituationer og til fx perceptionsforstyrrede borgere eller demente. Glidestof Quiet kan leveres på ruller med henholdsvis 10, 20, 50 eller 100 m.

Føj til huskeliste
Master Glide Sif

Master Glide Sif

Et let og enkelt hjælpemiddel bestående af 2 tynde glideplader til fx når en hemiparetisk bruger skal bagud i stolen. Boardene kan også benyttes, hvis benstroppen på sejlet er svært at placere korrekt. Max afstand mellem understøttelsesflader: 10 cm
Rengøring: Kan desinficeres med sæbe og sprit.
Sæt 2 styk.

Føj til huskeliste
Madrascover Re-cover

Madrascover Re-cover

Re-cover er vores udgave af genanvendelse af produkter ud fra miljømæssige samt ergonomiske hensyn. Recover er et ILF Cover, som er omsyet for at gøre montering lettere.
Re-coveret fikseres det rundt om hjørnerne med elastikker og på midten med vinger, som lægges under madrassen uden at løfte denne.

Føj til huskeliste
Unique Slide

Unique Slide

Kombinationen af vores super glatte glidestof og lækre postrede stof giver et markant bedre glid end på tidligere modeller. Anti-skrid på bagsiden minimerer risikoen for, at produktet glider rund i sengen ved brug.

Føj til huskeliste
Master Glide Viking

Master Glide Viking

Viking Board er designet med flexibel bagkant - beskytter derved brugeren mod kørestolens hjul.
Bukket giver glidebrættet ekstra stabilitet.
Grebsvenlige håndtag og skridsikker belægning på underside.
Afvaskes med fugtig klud eller spritrenses.
Max. afstand mellem lejer: 20 cm.

Føj til huskeliste
Side positioneringssejl

Side positioneringssejl

Når positioneringssejlet anvendes i kombination med loftliften forebygger man friktion og forskydning af patientens hud og væv. Opgaven med at positionere patienten i side- eller bugleje kan varetages af kun 2 3 personer. Hvis patienten er tilkoblet anæstesi-slanger giver det også mulighed for at styre disse i et roligt og kontrolleret tempo.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Nylon Ultra

Nylon Ultra

Nylon Ultra er et rørformet glidelagen, som kan benyttes i sengen fx under et stiklagen eller ved forflytning i kørestol.
Den specielle modsatrettede vævning gør, at der opnås et ultra, glat glid, som er ideelt under forflytning.
Nylon Ultra er let montere og fjernes før/ efter forflytninger ved at lade nylonen løbe inde i sig selv.

Føj til huskeliste
Mover PLUS

Mover PLUS

Mover PLUS er en forflytningsplatform, som er udviklet til at give en problemfri og bekvem forflytning. Den er let at bruge og hjælper med at forflytte brugeren på en sikker og bekvem måde. Forflytningsplatformen er let at manøvrere, selv med begrænset plads. Den er stabil og har behagelige sædepuder.

Føj til huskeliste