Hjælpemidler til at skifte stilling

Hjælpemidler til at assistere ved stillingsskift. Personløftere til forflytning af en person, som ikke sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 15. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36. Gelændere og støttegreb, se 18 18. Hjælpemidler til vertikal tilgængelighed, se 18 30.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Smart Glide

Smart Glide

Udviklet som et allround glidestykke, til de mange forskellige opgaver og forflytningssituationer der er. Smart Glide leveres i 2 bredder medium(1M) og large (1,4M). I ruller på 100 meter, eller pre-cuttede stykker på 100 eller 20 stk.
Materiale: Nylon med silikone coatning. Farve: Mørkegrå.
Vasketemperatur: max 40 C

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Mover Aqua

Mover Aqua

Mover Aqua er en forflytningsplatform, der er designet til at være komfortabel, let at bruge og giver mulighed for en sikker forflytning. Mover Aqua er designet til også at være i stand til
bruges i vådrum / brusere. PU-puder og rustfri stålløsninger gør dette muligt.
Det nye design letter også aftørring / rengøring af produktet.

Føj til huskeliste
Super Glide ECO - Open

Super Glide ECO - Open

Plast glidestykke til forflytning - optimal under forflytninger ved scanningslejer, traumesituationer eller andre situationer, hvor materialet skal kasseres efterfølgende. Kan benyttes til flere forflytninger uden at miste glideevnen.
Engangsovertrækket er fremstillet af biologisk nedbrydelig polyethylene, som kan genanvendes i plastproduktion.

Føj til huskeliste
Super Glide ECO - Tube

Super Glide ECO - Tube

Plast overtræk til overflytningsboard.
Nylon overflødiggøres på overflytningsboards, hvilket gør det ergonomisk, økonomisk og hygiejnisk optimalt. Engangsovertrækket er fremstillet af biologisk nedbrydelig polyethylene, som kan genanvendes i plastproduktion.

Føj til huskeliste
HoverTech Q2Roller Lateral Turning Device, repositioneringspude

HoverTech Q2Roller Lateral Turning Device, repositioneringspude

Q2rollerLateral Turning Device er en Single Patinet Use repositioneringspude der består af to åndbare opblæsbare kamre, der enkelt og effektiv hjælper til ved vending af patienter.

Føj til huskeliste
Silk Master Satin

Silk Master Satin

Silkelagnet lægges omkring madrassen med elastik.
Brugeren har nu nedsat friktion i det område silkedelen dækker og brugeren kan således lettere forflytte sig.
Vævningen på silkedelen gør at nedglidning i seng mindskes.
Vaskes ved 85 C

Føj til huskeliste
Arjo, Maxi Slide glidelagen

Arjo, Maxi Slide glidelagen

Maxi Slide glidelagener er en hurtig og nem løsning i mange håndteringssituationer som fx at forflytte, vende eller sætte plejemodtageren op. Sidelæns forflytning og omplacering af plejemodtageren udføres sikkert og effektivt. Fås i 2 længder og 3 bredder. Trækstropper kan monteres i håndtagene.
Vaskes ved max. 80 grader og dryptørres.

Føj til huskeliste
Bensejl

Bensejl

Bensejl anvendes til at løfte et ben ved hjælp af en mobil personløfter eller loftlift. Anvende i forbindelse med forskellige former for pleje. Materialet er polyester med en mindre polstring med en opkradset polyester indvendig. Max brugervægt 150 kg.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

BASIC Belt

BASIC Belt

Basic Belt er et polstret gå- og træningsbælte.
Det er fleksibelt og har vertikale og horisontale grebsvenlige håndtag. Det trinløse regulerbare låsespænder sikrer optimal tilpasning. Basic Belt anvendes til brugere, der har behov for hjælp i forbindelse med siddende overflytning samt til støtte ved gang. Anbefales ifm. træning.

Føj til huskeliste
Master Leg Open

Master Leg Open

Master Leg er skabt til at gøre håndtering af tunge underben let.

Føj til huskeliste