Hjælpemidler til at skifte stilling

Hjælpemidler til at assistere ved stillingsskift. Personløftere til forflytning af en person, som ikke sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 15. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36. Gelændere og støttegreb, se 18 18. Hjælpemidler til vertikal tilgængelighed, se 18 30.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



TurnSheet 65x130 cm

TurnSheet 65x130 cm

Specielt egnet til personer, som behøver hjælp til forflytning i sengen. Låser på sengens kant og kan dreje ind i sengen med bruger, uden at den folder. Fåa også som komplet sæt HMI-nr. 17970 bestående af HMI-nr. 34311 og 34312.

Føj til huskeliste
Rejen Dækskjold

Rejen Dækskjold

-Rejen trykkes let ned på kørestolens hjul
-Let overflytning fra kørestol
-Fjerner friktion ved sideværts forflytninger til og fra kørestol

Føj til huskeliste
RollerSlide, 85 x 50 cm

RollerSlide, 85 x 50 cm

Hård polstret plade med glidehylster af specialudviklet nylon. Anvendes ved overflytning mellem 2 lejer med mindre afstand eller højdeforskel. Er nem at placere og tage væk p.g.a. dens tykkelse og glatte overflade

Føj til huskeliste
MaxiMove

MaxiMove

Anvendes til forflytning højere op i seng, vending i seng, opsamling fra gulv samt overflytninger mellem seng og badebåre m.v. Er nem og smidig at få under brugeren. Har gribevenlige håndtag og den polstrede plade gør forflytningen bekvem. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
EasySlide, 50 x 60 / 50 x 70 / 25 x 60

EasySlide, 50 x 60 / 50 x 70 / 25 x 60

Findes med nylon eller med bomuld.Polstret glidepude, der anvendes til forflytning til og fra kørestol, forflytning højere op i seng samt til vending i seng af personer med fx hofteproblemer eller rygbesvær. Let at tage med for fx kørestolsbrugere.

Føj til huskeliste
TurnTable

TurnTable

Drejeskiver, fåes i en hård og en blød udgave. Den hårde anvendes som drejeskive på gulv. De to bløde udgaver anvendes ved siddende forflytning ind og ud af seng eller bil og lægges på sædet, sengekanten eller bilsædet. Se det enkelte produkt. Max brugervægt: 135 kg.

Føj til huskeliste
EasyGlide

EasyGlide

Anvendes til forflytninger mellem kørestol og seng, toilet, bilsæde osv. Især god ved højdeforskelle eller til at mindske afstand. Tovejs non-slip på undersiden gør den ekstra sikker. Nem at fjerne efter forflytningen. Er bøjeligt og dermed nemt at placere foran kørestolens hjul. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
MoveMaster

MoveMaster

Er en åben glidepude med yderside af nylon samt 3 håndtag til at trække i. Anvendes til siddende forflytning, fx ved forflytning af en dobbeltamputeret person til kørestol eller bækkenstol. er blød og behagelig. Kan med fordel anvendes sammen med EasyGlide.

Føj til huskeliste
Vario Cover XL

Vario Cover XL

Til bariatriske senge/madrasser og ekstra brede vinger til at stabilisere coveret på madrassen. Topcoveret monteres let med elastikker omkring madrassens hjørner uden at løfte. Elastikkerne sikrer at coveret passer på madrasser af forskellig højde. 10 cm antiskrid i begge sider samt et permanent glidemateriale i hele coverets længde.

Føj til huskeliste
All Connect

All Connect

All Connect er et hjælpemiddel som er udviklet med det formål at hjælpe en borger som er gledet ned i sengen op igen.
Produktet bruges sammen med PullAid.

Føj til huskeliste

Danrehab a/s
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring