Hjælpemidler til at skifte stilling

Hjælpemidler til at assistere ved stillingsskift. Personløftere til forflytning af en person, som ikke sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 15. Hjælpemidler til forflytning af en person, som sidder i kørestol, ind og ud af køretøjer, se 12 12 18. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36. Gelændere og støttegreb, se 18 18. Hjælpemidler til vertikal tilgængelighed, se 18 30.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Twin Turner

Twin Turner

Bruges til at placere og støtte en liggende person i sideleje i forbindelse med f.eks. personlig hygiejne. Da Twin Turner er et dobbelt vendesejl, er det muligt at vende brugeren fra side til side uden at rulle eller flytte denne.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

OneWaySlide130X45 med 6 håndtag

Polstret glidepude med integreret stop. Hjælper brugeren med at komme tilbage til korrekt siddestilling i f.eks. en kørestol - nemt og uden de store kraftanstrengelser.

Føj til huskeliste
RollerSlide, 85 x 50 cm

RollerSlide, 85 x 50 cm

Rollerslide bestående af fleksibel plast med glidehyslter.
Anvendes ved overflytning mellem 2 lejer med mindre afstand eller højdeforskel. Er nem at placere og tage væk p.g.a. dens tykkelse og glatte overflade.

Føj til huskeliste
TopSheet

TopSheet

TopSheet er et delbart hygiejne- og inkontinenslagen, der placeres ovenpå TurnSheet madrascover eller WendyLett. Særdeles velegnet til demente. Anvendes til vending i seng for tunge personer med store handicap og personer med risiko for tryksår, der vendes ofte. Ved at montere stropper omkring løfteåg kan vending foretages med lift.

Føj til huskeliste
WendyLett

WendyLett

WendyLett4Way anvendes sammen med WendyLett.
WendyLett4Way er et glidetrækstykke med polyestersatin på bagsiden, der vender ned mod WendyLett. Herved opnås glid mod glid og friktionen nedsættes væsentligt, hvorved forflytningen lettes for såvel bruger som hjælper. WendyLett4Way har striber på tværs og langs,som viser korrekte glideretning.

Føj til huskeliste
WendyLett L 200 cm x 90 cm

WendyLett L 200 cm x 90 cm

WendyLett er velegnet til personer, der har svært ved at vende sig i sengen. WendyLett har et glat midterstykke af silkepolyester, således at der kræves ganske lidt kraft ved vending i seng. Stoffet langs kanten sikrer, at brugeren sidder stabilt på sengenkanten og at dynen ikke glider ud over kanten af sengen.

Føj til huskeliste
QuickMove

QuickMove

QuickMove giver støtte til at brugeren kan rejse sig op selvstændigt og forflyttes enten stående eller siddende. Til brugere med nedsat balance og med standfunktion. Når brugeren rejser sig, kan hjælperen med et tryk på hjælperhåndtaget vippe sædepuderne op under bagdelen til ekstra hjælp og støtte. Sædepuderne kan svinges op og helt ud.

Føj til huskeliste
ReTurn

ReTurn

ReTurn er en forflytningsplatform, der medvirker til trygge og bekvemme forflytninger. ReTurn er godkendt til forflytning over korte afstande, og anvendes ved forflytninger mellem f.eks. seng og kørestol, kørestol og hvilestol, kørestol og toilet. Man kan med fordel anvende ReTurn bælte på brugeren.

Føj til huskeliste
WendyLett

WendyLett

Glidestykke, som er velegnet for personer, der har svært ved selv at vende sig på grund af smerter, nedsat lungefunktion m.m. Kan ligge permanent i sengen og anv. selvstændigt eller med hjælp fra plejer. WendyLett2Way placeres under brugeren ovenpå WendyLett. Anv. af hjælper som glidetrækstykke, så hjælperen arbejder med kortere rækkeafstand.

Føj til huskeliste
WendyLett2Way Sæt, L100 x B200 cm

WendyLett2Way Sæt, L100 x B200 cm

Består af WendyLett2Way - HMI-nr.40397 og glidetrækstykke HMI-nr.40399. WendyLett2Way glidetrækstykke placeres under brugeren ovenpå WendyLett. WendyLett2Way anvendes af hjælper som glidetrækstykke, således at hjælperen arbejder med kortere rækkeafstand samt ikke behøver at gribe fat i brugeren under forflytning.

Føj til huskeliste