Mindre glide- og vendeprodukter, manuelt betjente

Puder, vanter og mindre underlag med lave friktionsegenskaber. Længde/diameter max. 80 cm. Drejepuder, se 12 12 81 - 01.

Filtrér på detaljer

    
    
 info
Angiver produktets mål længste led. Såfremt produktet er rundt, angiver målet diameteren.
cm (± 3 cm)
 info
Angiver produktets mål på korteste led. Såfremt produktet er rundt, angiver målet diameteren.
cm (± 3 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Glidelagen endeløs

Glidelagen endeløs

Mobilex endeløs glidelagen har en lav friktion, og minimerer friktionen mellem patienten og underlaget og letter forflytningen.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Glidehandske, MultiGlove

Glidehandske, MultiGlove

Glidehandsken er velegnet til små justeringer af liggeposition og ti mindre forflytninger, fx justering af skuldre, hofter, ben og arme.
Materiale: Nylon

Føj til huskeliste

Handy glidelagen

Handy Glidelagen findes i 2 forskellige størrelser. Kort model anvendes fortrinsvis, til at gøre placeringen af løftesejlet i en kørestol eller under brugerens ben nemmere. Lang model anvendes også til påsætning af et løftesejl under en liggende bruger. Glidelagenet leveres altid i sæt med 2 stk. og anvendes normalt også parvis.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev