Større glide- og vendeprodukter, manuelt betjente

Lagner og underlag i eftergivelige materialer med lave friktionsegenskaber. Længde større end 80 cm.

Filtrér på detaljer

    
 info
Angiver produktets mål på længste led.
cm (± 10 cm)
 info
Angiver produktets mål på korteste led.
cm (± 5 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Master Turner Medium - Vendelagen

Master Turner Medium - Vendelagen

Manuel og liftbaseret glide- og vendelagen
Håndtag for god håndtering
Tynd polstring forebygger varme
Aflastning af borger under hoved, skuldre og hofte
-Vending i seng
-Højere op i seng
-Ind og ud af seng
Tryksårsforebyggende
Mindsker rækkeafstand og foroverbøjet ryg for hjælper
Vaskes ved 85 C

Føj til huskeliste
Silk Master Glidelagen

Silk Master Glidelagen

Silk Master består af et glat åndbart polyestermateriale i midten og har skridsikker elastisk stof langs kant i sider. Monteres rundt om sengemadrassen vha. burrebånd. Dette gør at lagnet altid ligger stramt og ikke folder under bruger. Anvendes til højere op i seng, vending i seng samt ind- og udstigning af seng.
Vaskes ved 60 C

Føj til huskeliste
TurnSheet 65x130 cm

TurnSheet 65x130 cm

Specielt egnet til personer, som behøver hjælp til forflytning i sengen. Låser på sengens kant og kan dreje ind i sengen med bruger, uden at den folder. Fåa også som komplet sæt HMI-nr. 17970 bestående af HMI-nr. 34311 og 34312.

Føj til huskeliste
MoveMaster

MoveMaster

Er en åben glidepude med yderside af nylon samt 3 håndtag til at trække i. Anvendes til siddende forflytning, fx ved forflytning af en dobbeltamputeret person til kørestol eller bækkenstol. er blød og behagelig. Kan med fordel anvendes sammen med EasyGlide.

Føj til huskeliste
Vario Cover XL

Vario Cover XL

Til bariatriske senge/madrasser og ekstra brede vinger til at stabilisere coveret på madrassen. Topcoveret monteres let med elastikker omkring madrassens hjørner uden at løfte. Elastikkerne sikrer at coveret passer på madrasser af forskellig højde. 10 cm antiskrid i begge sider samt et permanent glidemateriale i hele coverets længde.

Føj til huskeliste
Light Turner Soft

Light Turner Soft

Light Turner Soft er et tolags satin træklagen, som kombineret med Light Cover udgør et satin vendesystem. Der er i alt 12 (M) eller 16 (L) greb i hele Turnerens længde, som kan bruges manuelt eller med lift. Light Turner Soft minimerer friktion og risikoen for vævskader ved forflytning i sengen.

Føj til huskeliste
Easy Roll System

Easy Roll System

Easy Roll System er et økonomisk vendesystem med mange kombinations muligheder for at tilpasse en løsning til den enkeltes funktionsniveau. Easy Roll System er uforet og består af forskellige overflader, som er lamineret sammen.

Føj til huskeliste
Arjo, Vendesejl. Løkkeophæng

Arjo, Vendesejl. Løkkeophæng

Vendesejl i polyester til brug ved passive vendinger af plejemodtagere i sengen. One size.
Max vasketemperatur 90C. Kan tørretumbles ved lav temperatur.

Føj til huskeliste
Multi Sheet

Multi Sheet

Bomuldslagen med håndtag langs siden, som giver optimale muligheder.
Anvendes manuelt eller med lift.
Placeres ovenpå madrassen som lagen og med master care Glidestof (81194) under trykpunkterne eller et Quick ON Glidelagen (80337) giver Master Multi Sheet medarbejderen mulighed for let håndtering af brugeren til vending i seng.

Føj til huskeliste