Større glide- og vendeprodukter, manuelt betjente

Lagner og underlag i eftergivelige materialer med lave friktionsegenskaber. Længde større end 80 cm.

Filtrér på detaljer

    
 info
Angiver produktets mål på længste led.
cm (± 10 cm)
 info
Angiver produktets mål på korteste led.
cm (± 5 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



WendyLett2Way Sæt, L100 x B200 cm

WendyLett2Way Sæt, L100 x B200 cm

Består af WendyLett2Way - HMI-nr.40397 og glidetrækstykke HMI-nr.40399. WendyLett2Way glidetrækstykke placeres under brugeren ovenpå WendyLett. WendyLett2Way anvendes af hjælper som glidetrækstykke, således at hjælperen arbejder med kortere rækkeafstand samt ikke behøver at gribe fat i brugeren under forflytning.

Føj til huskeliste
WendyLett2Way

WendyLett2Way

WendyLett2Way glidetrækstykke placeres under brugeren ovenpå WendyLett.
WendyLett2Way anvendes af hjælper som glidetrækstykke. Kombinationen i WendyLett2Way gør det lettere at vende brugeren til siden.

Føj til huskeliste
WendyLett

WendyLett

WendyLett er et glidestykke, som er specielt velegnet for personer, der har svært ved selv at vende sig på grund af rygsmerter, bækkensmerter, nedsat lungefunktion eller mindre handicap. WendyLett kan ligge permanent i sengen og anvendes enten selvstændigt eller med hjælp fra plejer.

Føj til huskeliste
TurnSlide

TurnSlide

Glide- og vendemadras der anvendes til at vende let plejekrævende personer i sengen. Er god ved vådt underlag med modstand. Med TurnSlide mindskes friktionen under både skulder og hofte. TurnSlide fjernes normalt efter vending.

Føj til huskeliste

ReadySlide

Rørformet glidestykke uden polstring med meget lav friktion på indersiden og en overflade belagt med polyurethan, der virker stabiliserende under brug. Findes i str. S, M og L. Velegnet til alle typer af forflytninger, hvor man ønsker at nedsætte friktionen under trykpunkter. ReadySlide er let at placere og fjerne, den fjernes efter brug.

Føj til huskeliste
Glidelagen med håndtag

Glidelagen med håndtag

Praktisk glidelagen med håndtag for forflytning af siddende og liggende patienter. Kan eksempelvis benyttes til at flytte patienten fra seng til båre.

Føj til huskeliste
Glidelagen

Glidelagen

For let flytning i siddende stilling, i sengen eller på gulv.
Ved permanent brug i sengen kan glidelagnet blive låst fast med et ekstra lagen.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Glidelagen/Vendelagen, grøn 145 x 70 cm

Glidelagen/Vendelagen, grøn 145 x 70 cm

Dette glidelagen (tubeformet) måler 145 x 70 cm, og er designet til at passe perfekt i de fleste senge. Glidelagen er en løsning for at gøre plejen og håndteringen af personer nemmere og mere komfortabel også af tungere personer.

Føj til huskeliste
Glidelagen enkelt

Glidelagen enkelt

Mobiglide glidelagenet har på begge siden en ekstremt lav friktion, og derved minimeres friktionen som overføres af patienten. Bør bruges parvis.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg