Motoriserede vendeprodukter

Vendeprodukter med motoriseret bevægemekanisme. Madrasser med indbygget vendefunktion, se 04 33 06 - 05. Vendesenge, se 18 12 10 - 34.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Mulighed for indstilling af automatiseret cyklus i forhold til tidsinterval og tilt.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Brugervægt, madras og evt. andet tilbehør.
kg
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Invacare Soft Tilt

Invacare Soft Tilt

Innovativt system der sammen med plejesengene SB755 og Nordbed tilbyder:
- Kontinuerlig automatisk trykaflastning
- Effektiv hjælp til forflytning og håndtering af sengeliggende borgere
- Tryghed og ro for borgerne
Kan programmeres til, automatisk og med forskellige interval,
at skifte position igennem hele døgnet.

Føj til huskeliste
VENDLET

VENDLET

VENDLET er det originale mekaniske / elektriske vendesystem til forflytning og håndtering af den sengeliggende. VENDLET er en gevinst for plejepersonalet, der får et markant bedre arbejdsmiljø. Borgeren oplever større komfort, selvstændighed og værdighed. Implementeringen af VENDLET kan optimere det daglige ressourceforbrug betydeligt.

Føj til huskeliste
TurnAid

TurnAid

Vende- og forflytningssystemet TurnAid , en kombination af vendelagen og sengehest, anvendes i simple arbejdsgange til vending og forflytning af tunge plejekrævende og sengeliggende personer. Med fokus på sikkerhed tilgodeser systemet, at plejepersonale undgår mange tunge løft, skub og træk, samt at den plejekrævende oplever en nænsom behandling.

Føj til huskeliste
CareTurner (SPB)

CareTurner (SPB)

Unik løsning til automatiseret trykaflastning og manuelle forflytninger. CareTurner (SPB) intelligent add-on (overseng) til den eksisterende plejeseng, der opfylder to store behov indenfor plejebranchen automatiseret trykaflastning og manuelle forflytninger.

Føj til huskeliste
A/D - Surcon Ekamove vendesystem

A/D - Surcon Ekamove vendesystem

Innovativt FULdAUTOMATISK vende- og antidecubitus sys. m/variabel vendingsvinkel fra 0-30 med sensorovervågning. Personvægt: optil 300Kg. Indsættelse: EPUAP norm, I-III(IV). Madrasmål: bredde fra 80 til 120 cm, L max 220 cm. systemet kan anvendes under Kat. II-III skummadrasser og evt. vekseltryks-systemer fra Surcon.
Overholder IPX3 normen.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Q2Roller Lateral Turning Device fra Etac

Q2Roller Lateral Turning Device fra Etac

Q2rollerLateral Turning Device er en Single Patinet Use repositioneringspude der består af to åndbare opblæsbare kamre, der enkelt og effektiv hjælper til ved vending af patienter.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Stræklift f/montering på seng

Med denne stræklift kan man uden skæve og dårlige arbejdsstillinger få personen i den rette liggeposition. Liften, som er forsynet med en el-motor, trækker personen op til hovedgærdet igen. Kapacitet: Op til 150 kg. Trækhastighed. 30mm pr sek. Vægt inkl. lagen: 11 kg. Tilsluttes lysnettet og betjenes med en enkelt kontakt.

Føj til huskeliste

P. Andersen & Søn A/S
Dynamovej 12B
2860 Søborg