Bærestole, bæreseler og bærekurve

Hjælpemidler som bruges af en eller flere hjælpere, som skal løfte en person i forbindelse  med forflytning.

Filtrér på detaljer

kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Ferno Compact 2 bærestol / trappestol

Ferno Compact 2 bærestol / trappestol

Compact 2 er designet til nem og hurtig brug. Foldes ud i én bevægelse. 2 sikkerhedsringe falder på plads og sikrer, at stolen forbliver udslået. Stolen giver et godt og sikkert greb for behandlerne. Produceret i rustfrit stål.

Føj til huskeliste
LiftSeat

LiftSeat

LifteSeat er et sejl til manuelle løft i siddende stilling. F.eks ind og ud af bus, fly etc. med delte benstøtter.
LiftSeat er udformet med løftestropper i begge sider og giver støtte fra halebenet og op til skuldrene samt under benene.

Føj til huskeliste
Cricket 2

Cricket 2

Aktiv forflytning: Sidde og stå ( fra siddende stilling til stående)
Nem at manøvrere til hvorhen man ønsker det. Passer til den smalleste siddeplads og kan køre igennem de smalleste døre/rum. Den fås både med et børne- og voksen sæde og er derfor velegnet til alle aldre.

Føj til huskeliste
TranSeat løftestol

TranSeat løftestol

TranSeat er et løftesæde til brugere der behøver hjælp til forflytninger hvor lift ikke kan anvendes, eksempel ved forflytninger i/ud af fly, bus eller lignende. De seks håndtag giver hjælperne et godt ergonomisk greb.
Brugeren kan forblive på TranSeat under hele rejsen.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved