Forflytningsplatforme

Hjælpemidler til at flytte en stående person over en kort, horisontal distance.

Filtrér på detaljer

kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Molift Transfer Pro forflytningsplatform til siddende forflytning

Molift Transfer Pro forflytningsplatform til siddende forflytning

Transfer Pro er en sit-to-stand forflytningsplatform til siddende forflytninger mellem seng, kørestol, toilet eller lignende. Brugeren skal være i stand til at følge instruktioner, kunne løfte egen vægt og opretholde en god stabilitet i truncus. Transfer Pro har stabile sædeplader, der kan klappes op og ned efter behov.

Føj til huskeliste
Molift Raiser Pro forflytningsplatform

Molift Raiser Pro forflytningsplatform

Forflytningsplatformen Molift Raiser Pro er udformet til at give brugeren en aktiv og sikker forflytning samt de bedst mulige forudsætninger for et ergonomisk arbejdsmiljø for hjælperen. Molift Raiser kan nemt skilles af, så den kan transporteres.

Føj til huskeliste
Quick N Steady

Quick N Steady

Maks brugervægt: 230kg. Med benspred.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

GTP1 - Forflytningsplatform

GTP1 - Forflytningsplatform

GTP1 Transfer platform er et manuelt, mobilt arbejdsredskab, der gør det lettere at forflytte stående og delvist selvhjulpne brugere. Platformen kan bruges i alle sundhedsfaglige miljøer, hvor den sikrer en aktiv og tryg, stående forflytning af brugeren samt et sikkert og ergonomisk arbejdsmiljø for hjælperen.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Lotus Aktive

Lotus Aktive

Lotus er et aktivt hjælpemiddel til personer der har ståfunktion, men ikke nok stabilitet til at kunne gå. Lotus kan bruges i forbindelse med rehabiliteringsarbejdet eller som midlertidig forflytnings- og balancestøtte i forskellige plejesituationer. Lotus bidrager til en aktiv træning i oprejsningssituationen uden at belaste hjælperen.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Mover Careline

Mover Careline

Mover Careline er en nem at manøvrere på hjul, anvendes indendørs for korte forflytning. For bruger der kan stå, men kan ikke nødvendigvis gå
Mover giver hurtig, stabil og sikker overførsel mellem seng, toilet, lænestol
Fåes også med med smalle ben samt benspredning.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Arjo, Sara Stedy

Arjo, Sara Stedy

Stå- og forflytningshjælpemiddel til plejemodtagere som deltager aktivt i forflytningsprocessen. Svingbart, skråtstillet sæde og pedalbetjente chassisben, der forbedrer komfort og støtte og gør arbejdsrutiner nemmere for plejepersonalet. Certificeret demens venligt design.
Indre bredde med samlede ben: 36 cm, indre bredde med spredte ben: 75 cm.

Føj til huskeliste
Mover PLUS

Mover PLUS

Mover PLUS er en forflytningsplatform, som er udviklet til at give en problemfri og bekvem forflytning. Den er let at bruge og hjælper med at forflytte brugeren på en sikker og bekvem måde. Forflytningsplatformen er let at manøvrere, selv med begrænset plads. Den er stabil og har behagelige sædepuder.

Føj til huskeliste
Mover Aqua

Mover Aqua

Mover Aqua er en forflytningsplatform, der er designet til at være komfortabel, let at bruge og giver mulighed for en sikker forflytning. Mover Aqua er designet til også at være i stand til
bruges i vådrum / brusere. PU-puder og rustfri stålløsninger gør dette muligt.
Det nye design letter også aftørring / rengøring af produktet.

Føj til huskeliste
QuickMove

QuickMove

QuickMove giver støtte til at brugeren kan rejse sig op selvstændigt og forflyttes enten stående eller siddende. Til brugere med nedsat balance og med standfunktion. Når brugeren rejser sig, kan hjælperen med et tryk på hjælperhåndtaget vippe sædepuderne op under bagdelen til ekstra hjælp og støtte. Sædepuderne kan svinges op og helt ud.

Føj til huskeliste