Mobile personløftere med sejl til forflytning af person i siddende stilling

Udstyr til forflytning af en person i siddende, halvt siddende og liggende stilling ved at løfte. Den personbærende enhed består af løftesejl.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
 info
Forskellen mellem max. højde og min. højde målt ved det centrale ophængningspunkt.
cm (± 10 cm)
 info
Målt med understellet i bredeste position
cm
 info
Målt med understellet i smalleste position
cm
cm
 info
Diameteren af den smalleste cirkel, inden for hvilken løfteren kan drejes 360 grader i én ubrudt bevægelse.
cm
kg
måneder (± 5 måneder)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MultiLift

MultiLift

Med motoriseret løft, beregnet til alle løftesituationer. Nyttig til tungere brugere der vejer op til 250 kg. 2 kraftige baghjul med integrerede elmotorer, gør det muligt at flytte og dreje MultiLift550 uden fysisk anstrengelse. Betj. via et intuitivt styresystem bestående af styrehåndtag, et kontrolpanel med display og en infrarød fjernbetjening.

Føj til huskeliste

Nordland Automatic A/S
Kummerowsvej 3
9400 Nørresundby

Liko M230 Mobillift

Liko M230 Mobillift

Mobil lift til forflytning, max. 182 kg, inkl. håndbetjening, indbygget lader, løfteåg.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Dan Lift 5 i 1

Dan Lift 5 i 1

Dan lift 5 i 1 hjælper bruger til både at gå, stå og løfte, og det integrerede mondulskift fås tillige med vægt. Liften er selvkørende ved enkel joystick styring, og flyttes derfor nemt og uden brug af kraft, derfor mere ergonomisk for hjælperen

Føj til huskeliste
Vega

Vega

Mobil personløfter med elektrisk betjent løft og elektrisk indstilling af understellets bredde.
Standard løfteåg med 2 ophængspunker 450 mm bredt. Ønskes smallere eller bredere løfteåg kan andre løfteåg monteres. Max. belastning helt op til 230 kg. Stort program af sejl mm. som tilbehør.

Føj til huskeliste
Arjo, Maxi Twin Compact, Innovativ personlift

Arjo, Maxi Twin Compact, Innovativ personlift

Stabil og meget lille personlift med ekstra korte ben og enestående manøvreringsegenskaber, hvilket er ideelt, når pladsen er trang. Liften løfter fra gulv, bøjlen roterer 360 grader og har en lang rækkevidde der gør forflytning fra/til seng betydeligt nemmere.
Kan udstyres med en integreret medicinsk godkendt vægt. Liftens længde er kun 110 cm.

Føj til huskeliste
Arjo, MaxiMove, Mobil passiv lift til krævende plejemiljøer

Arjo, MaxiMove, Mobil passiv lift til krævende plejemiljøer

Personlift med elektrisk, dynamisk positionerings system (PDPS) som sikrer at bruger placeres helt tilbage på sædet. Fastramme giver stabilt løft i hele forflytningen. Forflytter fra liggende og siddende. Bruges til gangtræning og planløft. Nemt at udskifte ophæng. Kan betjenes af 1 person, når sejlet er påsat. Fås med integreret vægt i håndkonsol.

Føj til huskeliste
EVA personløftere

EVA personløftere

EVA er en serie af 3 personløftere i aluminium der som er udviklet til enkel og komfortabel forflytning af brugere. Aluminium tåler vand og ruster aldrig.
EVA personløftere kan løfte personer både i siddende og liggende stilling, samt bruges til gåtræning. EVA400EE til 180kg, EVA450EE til 205kg samt EVA600EE til 270 kg.

Føj til huskeliste
King med 3- punkts løfteåg

King med 3- punkts løfteåg

Careline King 250 lift
Med det speciale løfteåg er det sikkert og let at manøver patienten nøjagtigt i den position som ønsket, fra gulv til siddende eller siddende til liggende.
Kan udstyres med medicinsk godkendt vægt. Kan også fåes som 300 kg lift.
Kan også fåes med andre åg.

Føj til huskeliste
Arjo, Maxi Twin Den innovative dobbelt-mast lift

Arjo, Maxi Twin Den innovative dobbelt-mast lift

Konstruktionen med den dobbelte stander fordeler vægten jævnt, og de store håndtag gør det nemt at manøvrere liften. Den åbne stander giver desuden ekstra benplads for plejemodtageren. I løftebøjlen kan der indbygget et Powered Dynamic Positioning System (PDPS), der ompositionerer plejemodtageren i sejlet, hvilket minimerer manuel håndtering.

Føj til huskeliste
Molift Smart 150

Molift Smart 150

Sammenklappelig mobil personløfter. Vejer 25 kg. Kan deles i to højeste vægt 15 kg. V-benspredning m. fjeder. Har 4-punkts ophæng, som også kan bruges til diagonal 2-punktsophæng. Længde på ben: 112 cm. Ydermål på benspred: 68-101 cm.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved