Mobile ståløftere

Mobile forflytningshjælpemidler til at løfte en person fra siddende til stående stilling. Den personbærende enhed består af løftesejl, en fodstøtte og ben- eller knæstøtter.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
cm
cm
cm
cm
 info
Diameteren af den smalleste cirkel, inden for hvilken løfteren kan drejes 360 grader i én ubrudt bevægelse.
cm
kg
måneder (± 5 måneder)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Invacare ISA

Invacare ISA

Invacare ISA stålift anvendes i situationer, hvor der er behov for assistance i forbindelse med forflytninger, hvor
brugeren har ståfunktion, men samtidigt behov for hjælp til at rejse eller sætte sig.

Føj til huskeliste
Arjo, Sara Flex stålift

Arjo, Sara Flex stålift

Sara flex stålift bryder med den traditionelle ståløfter ved at fremme det naturlige bevægemønster. En silikone membran udgør ben og knæ støtte i både højde og dybde og indstiller sig selv efter brugerens vægt og anatomi. Dette giver knæene mulighed for at bevæge sig frem over fødderne under forflytningen. Demens venligt design.

Føj til huskeliste
Cathy Personlift

Cathy Personlift

Cathy stå op lift er til den stabile og komfortable forflytning, er forsynet med nyeste teknologi og de bedste komponenter for langvarig kvalitet. Funktions optimeret bevægelser og rengøringsvenlig. En stå op lift der er behagelig at arbejde med i dagligdagen, særdeles godt arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste
Stellar 170

Stellar 170

Stellar 170 mobil ståløfter med nyt design af løftearmen, som bidrager til en mere behagelig løfteproces samtidig med den understøtter løftesejlets fordele. Løftearmen har 2 håndtag integreret, som bidrager til et mere naturligt greb for brugeren under forflytningen

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Albatros

Albatros

Albatros stå op lift
Stå op Albatros er en kompakt patienttalje med let brug. Kan klappes sammen på få sekunder for nem opbevaring og transport.
Hjul af høj kvalitet med separate bremser
LINAK motorsystem
Integreret oplader
Antiskrid fodplade

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

CareLine Count 200

CareLine Count 200

Ståliften har en løftekapacitet på 200 kg og kan opgraderes til 250 kg. Meget høje personer kan også komme op at stå med fuld vægt-bæring på fødder. Knæstoppere kan indstilles i højden og dybden. Hoftesele kan monteres.

Føj til huskeliste
Faaborg Liften Nordic 165 kg stå

Faaborg Liften Nordic 165 kg stå

Stålift der anvendes i.f.m. forflytning, hvor brugeren har nogen ståfunktion. Nem og overskuelig håndbetjening. Motorværn beskytter mod overbelastning. Akustisk alarm for batteriladning. Batteriindikering. Integreret lader. Nødstop. 2 stk. nødfir, et elektrisk mont. i styringen, et monteret på løftemotoren. De bageste hjul er udstyret med bremser.

Føj til huskeliste
Faaborg Liften PL 165 kg Stå

Faaborg Liften PL 165 kg Stå

Pris komplet med DEMKO godkendt lader. Kan ombygges til alm. personløfter, men kun i samarbejde med leverandøren.

Føj til huskeliste
Arjo, Sara Plus-lift

Arjo, Sara Plus-lift

SARA Plus er et ergonomisk stå- og løftehjælpemiddel, der mobiliserer plejemodtagere i dagligdagens aktiviteter. Desuden er SARA Plus et hjælpemiddel, der er konstrueret til genoptræning af balanceevnen, skridtvis gang og almindelig gang.

Føj til huskeliste
Ropox All in One

Ropox All in One

All-in-One liften kan ændres fra en standard personløfter til en stålift - uden brug af værktøj. Det er muligt at ændre personløfteren til en stålift, hvilket muliggør forflytning i stående eller siddende position.
Løftearm, for og knæstøtte samt sejl fås som tilbehør.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved