Mobile ståløftere

Mobile forflytningshjælpemidler til at løfte en person fra siddende til stående stilling. Den personbærende enhed består af løftesejl, en fodstøtte og ben- eller knæstøtter.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Et krav i henhold til DS/EN ISO 10535:2021
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
cm
cm
cm
cm
 info
Diameteren af den smalleste cirkel, inden for hvilken løfteren kan drejes 360 grader i én ubrudt bevægelse.
cm
 info
Vægt af tungeste enkeltdel ved adskillelse uden brug af værktøj. Hvis produktet ikke kan skilles ad uden brug af værktøj, angives produktets samlede vægt
kg
måneder (± 5 måneder)
 info
Målt fra gulv til overkanten af den lavest placerede gribeflade
cm
 info
Målt fra gulv til overkanten af den højst placerede gribeflade
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Cathy Personlift

Cathy Personlift

Cathy stå op lift er til den stabile og komfortable forflytning, er forsynet med nyeste teknologi og de bedste komponenter for langvarig kvalitet. Funktions optimeret bevægelser og rengøringsvenlig. En stå op lift der er behagelig at arbejde med i dagligdagen, særdeles godt arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste
Invacare ISA

Invacare ISA

Invacare ISA stålift anvendes i situationer, hvor der er behov for assistance i forbindelse med forflytninger, hvor
brugeren har ståfunktion, men samtidigt behov for hjælp til at rejse eller sætte sig.

Føj til huskeliste
Arjo, Sara Flex stålift

Arjo, Sara Flex stålift

Sara flex stålift bryder med den traditionelle ståløfter ved at fremme det naturlige bevægemønster. En silikone membran udgør ben og knæ støtte i både højde og dybde og indstiller sig selv efter brugerens vægt og anatomi. Dette giver knæene mulighed for at bevæge sig frem over fødderne under forflytningen. Demens venligt design.

Føj til huskeliste
Aktiv Personløfter GLS5.2

Aktiv Personløfter GLS5.2

GLS5.2 løfter brugeren fra siddende til stående stilling og er også nyttig til daglige hyppige forflytninger frem og tilbage mellem seng, stol og badeværelse. GLS5.2 aktiv personløfter giver en nem, komfortabel og sikker måde at rejse og supportere brugere med lidt eller fuld kontrol af overkroppen. Den fås i 2 slags, 155 og 205 kg.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Molift Quick Raiser 205 ståløfter

Molift Quick Raiser 205 ståløfter

Molift QuickRaiser 205 er en sit-to-stand lift med elektrisk justerbar base og en fremragende løfteevne. Liften er komfortabel, stabil og sikker med manøvredygtighed. Hjulposition og den ekstraordinære vægtfordeling af basen giver en lille venderadius og er nem at anvende i meget smalle rum.

Føj til huskeliste
Stellar 170

Stellar 170

Stellar 170 mobil ståløfter med nyt design af løftearmen, som bidrager til en mere behagelig løfteproces samtidig med den understøtter løftesejlets fordele. Løftearmen har 2 håndtag integreret, som bidrager til et mere naturligt greb for brugeren under forflytningen

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Albatros

Albatros

Albatros stå op lift
Stå op Albatros er en kompakt patienttalje med let brug. Kan klappes sammen på få sekunder for nem opbevaring og transport.
Hjul af høj kvalitet med separate bremser
LINAK motorsystem
Integreret oplader
Antiskrid fodplade

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Molift Quick Raiser 1 med U-arm, stålift

Molift Quick Raiser 1 med U-arm, stålift

Molift Quick Raiser 1 er en stabil ståløfter, som er nem at manøvrere selv i små rum. Hjulenes position og understellets vægtfordeling giver en lille svingradius med stor manøvredygtighed. Den skråtstillede løftesøjle giver et godt bevægelsesmønster. Det lave understel og den smalle front passer godt omkring toilet og seng.

Føj til huskeliste
Arjo, Sara Plus-lift

Arjo, Sara Plus-lift

SARA Plus er et ergonomisk stå- og løftehjælpemiddel, der mobiliserer plejemodtagere i dagligdagens aktiviteter. Desuden er SARA Plus et hjælpemiddel, der er konstrueret til genoptræning af balanceevnen, skridtvis gang og almindelig gang.

Føj til huskeliste
Molift Quick Raiser 2 med U- eller V-arm, stålift

Molift Quick Raiser 2 med U- eller V-arm, stålift

Underbensstøtterne er trinløst indstillelige i højden og er forsynet med lægrem. Trinløs højdeindstillelig skubbehåndtag. Kan monteres med ekstra fodplade til bl.a. børn. Smal benbredde der betyder at liften kan køres ind under en stol.

Føj til huskeliste