Mobile ståløftere

Mobile forflytningshjælpemidler til at løfte en person fra siddende til stående stilling. Den personbærende enhed består af løftesejl, en fodstøtte og ben- eller knæstøtter.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
cm
cm
cm
cm
 info
Diameteren af den smalleste cirkel, inden for hvilken løfteren kan drejes 360 grader i én ubrudt bevægelse.
cm
kg
måneder (± 5 måneder)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Guldmann GLS5.1 Aktiv personløfter

Guldmann GLS5.1 Aktiv personløfter

GLS5.1 løfter brugeren fra siddende til stående stilling og er også nyttig til daglige hyppige forflytninger frem og tilbage mellem seng, stol og badeværelse. GLS5.1 aktiv personløfter giver en nem, komfortabel og sikker måde at rejse og supportere brugere med lidt eller fuld kontrol af overkroppen.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Faaborg Alu Lift 200

Faaborg Alu Lift 200

Lifttypen er især anvendelig i forbindelse med personer, som er i delvis besiddelse af kroppens oprindelige funktioner, således at den kan hjælpe dem til at udnytte deres rejse- og/eller stå-funktioner aktivt. Den er udstyret med elektrisk spredning af benvangerne. Hjulene er velfungerende og dobbelt og muliggør let transport, også på tæpper.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Pure Wave

Pure Wave

Pure Wave er et nyt koncept der adskiller sig ved den måde brugeren bliver fastholdt i løfteren og at bevægemønsteret vil efterligne det naturlige bevægemønster. Betjeningen af løfteren er designet til at være intuitiv og ergonomisk korrekt og med en forbedret kontakt til brugeren.

Føj til huskeliste
Molift Quick Raiser stålift

Molift Quick Raiser stålift

Underbensstøtterne er trinløst indstillelige i højden og er forsynet med lægrem. Trinløs højdeindstillelig skubbehåndtag. Kan monteres med ekstra fodplade til bl.a. børn. Smal benbredde der betyder at liften kan køres ind under stol

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Sabina 200

Ståliften bruges til brugere som har svært ved at komme fra siddende til stående. Kræver brugerens aktive medvirken. Der findes flere forskellige sejl til ståliften.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Opass

Opass

Stålift, kombinationslift, egnet til gangtræning når fodpladen løftes af.

Føj til huskeliste