Stationære personløftere monteret på væg, gulv eller loft

Forflytningsudstyr til at løfte og flytte en person inden for et areal begrænset af systemet. Herunder hører fx personløftere til svømmebassiner.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
m/s
kg
cm
måneder (± 5 måneder)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Luna Twin - 275-400 kg

Luna Twin - 275-400 kg

Luna Twin er en kombi-løfter, som består af 2 single
løftemoduler med en løftekapacitet på 275 kg og når
løftemodulerne sammenkobles til en løfteenhed, har
de en løftekapacitet på 400 kg.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

GH1 Quickrelease løftemodul

GH1 Quickrelease løftemodul

GH1 Q er en variant af GH1 løftemodul. GH1 Q løftemodulet har et klik-system, der gør det meget nemt at flytte løftemodulet fra et skinnesystem til et andet. Loft- og vægmonterede skinner findes til individuelle spændvidder og løftebelastninger.
Kan også anvendes i fritstående skinnesystem, som er ideelt til her-og-nu løftebehov (HMI 106650/106652)

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

GH1 Løftemodul

GH1 Løftemodul

GH1 er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, beskyttede boliger og plejehjem. Loft- og vægmonterede skinner findes til individuelle spændvidder og løftebelastninger.
Kan også anvendes i fritstående skinnesystem, som er ideelt til her-og-nu løftebehov, og kan opsættes og tages ned igen på kun 10 minutter. (HMI 106650/106652)

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

GH3 Løftemodul

GH3 Løftemodul

Et brugervenligt og effektivt loftliftsystem til løft og forflytninger i professionelle plejemiljøer. GH3 løftemodul oplades løbende i skinnerne, uanset hvor i skinnesystemet løftemodulet befinder sig og kan tilpasses individuelle behov både i forhold til funktion, specifikationer og budget.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Robin løftemotor

Robin løftemotor

Den innovative løftemotor uden løftebøjle giver et trygt, værdigt og stabilt løft. De to løftestropper sikrer maksimal kontakt bruger og hjælper imellem, da der ikke er noget løfteåg, desuden elimineres risikoen for at komme til skade på et svingende løfteåg. Løftemotoren kan monteres i skinner fra Invacare, Botved, Jøhl og Guldmann

Føj til huskeliste
Arjo, Maxi Sky 2

Arjo, Maxi Sky 2

Maxi Sky 2 loftlift er udviklet til at passe ind i jeres plejemiljø og bidrage til en sikker, behagelig og værdig oplevelse for alle involverede.
Nem tilslutning, vending og placering
Udskift løftebøjler med 3 enkle trin vha Quick Connect. Elektrisk Dynamic Positioning System (PDPS) placerer plejemodtageren nemt og præcist på sæde eller i seng.

Føj til huskeliste
Lofthejs AR-260

Lofthejs AR-260

AR-260 lofthejs enheden for den smarte, nemme og støj svage forflytning af patienterne. En let vægts enhed for tungere løft.

Føj til huskeliste
Lofthejs AR-200

Lofthejs AR-200

Lofthejs for smart, nem og støj svag forflytning af patienter.

Føj til huskeliste
Altair

Altair

Altair er en mobil loftlift motor som anvendes hvor man gerne vil bruge loftlift i flere rum men ikke vil have lift motor hængende i skinnen permanent. Er derfor velegnet til brug mellem flere boliger på et plejecenter eller mellem soveværelse og bryggers i den private bolig.

Føj til huskeliste
HeliQ

HeliQ

HeliQ er en fast-monteret traditionel loftlift motor, den er monteret med en kvik vogn så den kan op-og nedtages uden brug af værktøj.
Den fås i 3 forskellige vægt klasser 150kg,220kg & 300kg.
Oplades gennem håndkontrol eller gennem skinnesystem.
Fås med både 2 og 4 punkt løfteåg.

Føj til huskeliste