Stationære personløftere monteret på væg, gulv eller loft

Forflytningsudstyr til at løfte og flytte en person inden for et areal begrænset af systemet. Herunder hører fx personløftere til svømmebassiner.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
m/s
kg
cm
måneder (± 5 måneder)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Luna IPx4 loftlift

Luna IPx4 loftlift

Luna loftliften kan anvendes i rumdækkende skinnesystemer monteret i væg, loft og i enkelt skinne samt i mobile skinnesystemer.
Fås i hvid og grå.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

GH1 F Løftemodul

GH1 F Løftemodul

GH1 F er et fleksibelt løftemodul, der kan flyttes fra et skinnesystem til et andet. GH1F er nemt at flytte fra rum til rum, og det monterer sig selv automatisk i skinnesystemet. Flytningen kan ske uden at belaste personalet ved hjælp af en specialdesignet transport og opbevaringsvogn.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Lofthejs AR-500

Lofthejs AR-500

AR-500 lofthejs enheden for den smarte, nemme og støj svage forflytning af patienterne. AR-500 enheden er udviklet til bariatriske patienter og er i stand til at løfte op til 500 kg.

Føj til huskeliste
GH3 Løftemodul

GH3 Løftemodul

Et brugervenligt og effektivt loftliftsystem til løft og forflytninger i professionelle plejemiljøer. GH3 løftemodul oplades løbende i skinnerne, uanset hvor i skinnesystemet løftemodulet befinder sig og kan tilpasses individuelle behov både i forhold til funktion, specifikationer og budget.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Arjo, Maxi Sky 2

Arjo, Maxi Sky 2

Maxi Sky 2 loftlift er udviklet til at passe ind i jeres plejemiljø og bidrage til en sikker, behagelig og værdig oplevelse for alle involverede.
Nem tilslutning, vending og placering
Udskift løftebøjler med 3 enkle trin vha Quick Connect. Elektrisk Dynamic Positioning System (PDPS) placerer plejemodtageren nemt og præcist på sæde eller i seng.

Føj til huskeliste
Altair

Altair

Altair er en mobil loftlift motor som anvendes hvor man gerne vil bruge loftlift i flere rum men ikke vil have lift motor hængende i skinnen permanent. Er derfor velegnet til brug mellem flere boliger på et plejecenter eller mellem soveværelse og bryggers i den private bolig.

Føj til huskeliste
HeliQ

HeliQ

HeliQ er en fast-monteret traditionel loftlift motor, den er monteret med en kvik vogn så den kan op-og nedtages uden brug af værktøj.
Den fås i 3 forskellige vægt klasser 150kg,220kg & 300kg.
Oplades gennem håndkontrol eller gennem skinnesystem.
Fås med både 2 og 4 punkt løfteåg.

Føj til huskeliste
JH270

JH270

JH270 er en traditionel fast monteret lift motor, den er monteret ned kvik vogn så den kan op-og nedtages uden brug af værktøj.
Der kan vælges mellem 3 forskellige opladnings systemer, ladning gennem håndkontrol,ladning gennem skinneport eller ladning gennem skinnesystem. har meget lille indbygning højde hvilket sikre max løftehøjde.

Føj til huskeliste
Likorall 250

Likorall 250

Loftlift til rumdækkende/enkelt skinnesystemer. Liften løfter op til 250 kg. Motoren kan monteres i andre leverandørers skinnesystemer.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev