Lave toiletsejl

Sejl der dækker bækken og den nederste del af ryggen, og som er med delt besstøtte udformet til toiletbrug.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Liko toiletsejl

Liko toiletsejl

Toiletsejl er designet for at lette af-og påklædning i forbindelse med løft til af fra toilet. Af- og påklædning sker under selve løftet takket være den store åbning omkring bagdelen. Toiletsejl er velegnet til personer med en vis stivhed i kroppen.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Toiletsejl 25081

Toiletsejl 25081

Toiletsejl 25081 er designet til at give bedre adgang til at løsne og fjerne bukser/underbukser ved toiletbesøg. Mange fortrækker at bruge toiletsejl da det er nemt og hurtigt at sætte & placere, ulempen er, at ikke alle kan tåle det tryk under armene, dette toiletsejl er anderledes med cut away sektion reduceres trykket til et minimum.

Føj til huskeliste
Toiletsejl uden hovedstøtte

Toiletsejl uden hovedstøtte

Sejl med delte benstøtter og ekstra kraftig polstring i ryggen og ved benene. Farvekoder på stropperne. Testet til 250 kg. Leveres med fastgørelsesstropper for bælte som fås i 6 forskellige størrelser, fra XS til XXL samt regulerbare i str. S-M-L og L-XL. Findes i str. XS, S, M, L, XL og XXL.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Toiletsejl uden hovedstøtte til bælte

Toiletsejl uden hovedstøtte til bælte

Sejl med benspredning og ekstra kraftig polstring ved ryg og arme. Snit for let toilet besøg.
Bælte nødvendigt. Testet til 250 kg. 4 stropper med farvekoder. Fås i str. XS, S, M, L, XL og XXL.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Jøhl Human Care Toiletsejl

Jøhl Human Care Toiletsejl

Delt benstøtte, polstring ben og ryg. Vaskes ved 60. Elastisk brystbånd som tilbehør. Findes i Junior-Small, Junior-Medium, Small, Medium, Large og X-large.

Føj til huskeliste