Sensorbaserede mobile orienteringshjælpemidler

Mobilt elektronisk udstyr som via sensorer giver akustisk eller taktil information om afstande i nærmiljøet.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
timer
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sunu Band

Sunu Band

Rejs verden rundt sammen med Sunu Band, blot du husker Din Hvide Stok eller din førerhund. Sunu Band er et diskret teknologisk armbånd som gør dig i stand til at navigere sikkert og smart. Med indbygget sensor og forbundet til din iOS eller Android enhed, kan du navigere fra A til B problemfrit.

Føj til huskeliste
Buzzclip

Buzzclip

BuzzClip er en lille diskret enhed til blinde eller svagsynede brugere. Enheden anvender ultralyd til at detektere forhindringer på vejen foran brugeren, den giver brugeren besked om forhindringen via vibration. BuzzClip kan indstilles til at detektere forhindringer på 3 forskellige afstande.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Ray

Ray

Ultralydnavigering med en rækkevide på 1,7/2,5 m. Integreret lyssensor, Betjenes v.h.a. 2 knapper. Frit valg mellem vibrations eller bipsignaler. Hovedtelefonudgang. Mobilityundervisning anbefales. 2 Ray kan kobles sammen med et audiokabel til en instruktør/elev-enhed. Anvender 2 AAA-batterier.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals