Hjælpemidler til huslige aktiviteter og deltagelse i husholdningen

Hjælpemidler, som har til hensigt at støtte eller erstatte en persons evne til at udføre huslige aktiviteter og hverdagsaktiviteter og -opgaver. Herunder hører fx hjælpemidler til tilberedning af mad og drikke, rengøring, havearbejde og vedligeholdelse af tøj.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Smørebrik

Smørebrik

Smørebrikker i rustfri stål, med 2 kanter som holder brødet på plads. Er velegnet til enhåndede. Smørebrikkerne er forsynet med skridsikre silikonedupper således det ligger stabilt på bordet. Maskinopvask 65 gr.
Findes i 2 str.

Føj til huskeliste
Stirex all-round køkkenkniv med bølgeskær

Stirex all-round køkkenkniv med bølgeskær

Stirex knivene er testet og afprøvet i samarbejde med brugere med nedsat håndfunktion. Knivene har en rigtig god vinkel mellem håndtag og skæreblad og er lette at skære med. Stirex knivene tåler desuden maskinopvask.
Længde: 25cm.
Vægt: 138g.

Føj til huskeliste
Luxus grillpalet

Luxus grillpalet

Luxus grillpaleten har et rustfrit stålblad med en savtakket skærekant. Derudover har grillpaleten et ekstra langt håndtag, der er udformet i non-slip. Luxus grillpaleten ligger godt i hånden og med en længde på hele 48 cm er den meget anvendelig i køkkenet.

Føj til huskeliste
Smørebræt til enhåndsbrug RFM

Smørebræt til enhåndsbrug RFM

Kunststofkopper får smørebrættet til at stå fast under brug. 2 ophøjede kanter og formet kant til køkkenbord. Tåler maskinvask.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Madegaffel, stor

Madegaffel, stor

Madegaffel, hvid. Madningsbestikket af plastic kan anvendes til både børn og voksne, der har behov for støtte, når de spiser. Bestikket har bløde kanter, hvilket gør det behageligt at spise med. Tåler maskinopvask v. 65 grader.

Føj til huskeliste

Kurvevogn T2002

Kurvevogn til have og vaskerum. mål.: 54 x 47 højde 105 cm. vægt. 4,2 kg. Leveres med hvid kurv.

Føj til huskeliste

TINSØ ApS
Hjorslevvej 37
5450 Otterup

Roomba 560

Roomba 560

Opsnapper alt fra dyrehår til det mindste støvkorn på dine tæpper, trægulv og klinker. Roomba 560s lave højde gør det let at nå steder man selv har svært ved at komme. Batterikapacitet: 60 - 90 min pr. opladning afhængig af gulvtype. Diameter: 33,5 cm. Højde: 9 cm. Vægt inkl. batteri: 3,76 kg. Diverse tilbehør.

Føj til huskeliste
Roomba 530

Roomba 530

Opsnapper alt fra dyrehår til det mindste støvkorn på dine tæpper, trægulv og klinker. Roomba 530s lave højde gør det let at nå steder man selv har svært ved at komme - under den brede seng, den dybe sofa, de lave lænestole. Batterikapacitet : 60 - 90 min pr. opladning. Diameter: 33,5 cm. Højde: 9 cm. Vægt inkl. batteri: 3,4 kg.

Føj til huskeliste

iRobot Scooba gulvvaskemaskine

Robotten kan benyttes på alle gulve, som er beregnet til at blive vasket: Træ, linoleum, vinyl, klinker m.fl.

Føj til huskeliste

Howdy.dk
Højlundshusene 40
3500 Værløse

Bøjlesaks med langt skær og ringe til fingrene

Fjedersaks med langt skær og ringe til fingrene kræver kun et let tryk for at klippe. Grebene er formet og har en overflade som passer fint til hånden. Fjederen bevirker at saksen åbner selv, hvorfor den er ideel til personer med gigt eller ved tommelproblemer. Total længde 22 cm.. Kan bruges både i højre og venstre hånd. Spids spids.

Føj til huskeliste