Køkkenmaskiner

Herunder hører fx miksere, foodprocessorer, hjulpiskere og elektriske piskeris.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Elektrisk Sovserører - Stirr

Elektrisk Sovserører - Stirr

Særlig velegnet ved gigtramte hænder. Undgå at sovs eller suppe brænder på og bliver jævnt fordelt. Sovserøreren er nem at betjene, med et let tryk foroven starter og slukker du, samt regulerer dens 3 hastigheder. Bruger 4 x AA Batterier (medfølger ikke).

Føj til huskeliste
Sovseomrører, Stirr

Sovseomrører, Stirr

Med en sovseomrører behøver det ikke længere at være besværligt og tidskrævende at lave sovs. Den sættes blot i gryden og tændes på knappen i toppen. Den samme knap bruges til at vælge en af de 3 mulige hastigheder. Den del af sovseomrøreren, der er i kontakt med maden, kan tages af og tåler at komme i opvaskemaskinen. Bruger alm. AA-batterier.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Sovseomrører

Sovseomrører

Sovseomrøreren gør det lettere at lave sovs. Sovseomrøreren sættets i gryden og herefter tændes der på knappen, som sidder i toppen. Knappen der sidder i toppen bruges til at regulere hastigheden. Der er i alt 3 hastigheder. Underdelen af sovseomrøreren som er i kontakt med sovsen, kan tages af og kan komme i opvaskemaskinen.

Føj til huskeliste