Hjælpemidler til servering af mad og drikke

Hjælpemidler til servering af mad og drikke og redskaber som bruges i forbindelse med servering. Herunder hører tallerkenvarmere og termoflasker.

Filtrér på detaljer

    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Serveringsbord på hjul

Serveringsbord på hjul

Serveringsbord på hjul der nemt og sikkert kan transporter mad og drikke. Serveringsbordet er fremstillet af stål og har to plastikbakker.
Længde: 63 cm
Bredde foran: 43 cm
Bredde bag: 56 cm
Øverste bakke højde: 71 cm
Håndtag højde: 84-91 cm
Hjul diamater: 15 cm
Afstand mellem baghjul: 48 cm
Bære vægt: 6 kg

Føj til huskeliste
Bakkebord

Bakkebord

Bakkebordet har skrå håndtag, som giver god støtte, så den gangbesværede kan med stor fordel benytte bakkebordet. De 2 hylder med forhøjede kanter sørger for, at tingene ikke falder af bordet. Bordet har 4 letbevægelige hjul og kan justeres i højden.
Dybde: 49cm
Bredde: 45,7cm
Højde fra håndtag til gulv: 81-94cm
Hylde størrelse: 30,5 x 38,7 cm.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Bjørn Kande

Bjørn Kande

Lille plastikkande med låg, kanden er meget let og velegnet til folk med få kræfter og børn. En holdbar kande som er stabelbar og kan tåle opvarmning i mikroovn. Maskinopvask 65 gr. Farve frosted plast og blåt, rødt eller gråt låg. Indhold 500 ml. diameter 10,5 cm højde 12,5 cm. Vægt 120 gram.

Føj til huskeliste
Serveringsbord

Serveringsbord

Højde indstilleligt serveringsbord med aftagelig bakke halvunderhylde.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg