Bestik

Herunder knive, gafler, skeer m.m.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Herunder også bestik, der både kan bruges med venstre og højre hånd. Ved knive med bølgeskær skal bølgeskæret være slebet på venstre side af knivbladet.
    
    
    
    
 info
Herunder hører også fleksibelt bestik, hvor et forlænget skaft vikles om hånden.
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Coatede spiseredskaber

Plastic coating beskytter tænder og læber ved personer med bidereflekser, begrænset kontrol af hænder eller ved hypersensibilitet for temperatur. Kan ikke anbefales til personer som har en kraftig biderefleks. Kanterne forbliver bløde også efter vask. Hånde felt.

Føj til huskeliste

Plastik coated ske

Skeen har en speciel, tyk Plasticol coating, som beskytter tænder og læber. Velegnet til personer med spasticitet eller begrænset kontrol af hænder. Kan ikke anbefales til personer, som har en kraftig biderefleks. Grebet måler 13 mm Ø i enden. Håndvaskes.

Føj til huskeliste

Good Grips tungt bestik

Ekstra vægt hjælper til at minimere tremor under spisning. Redskaberne har en vægt af 170 g i det fortykkede greb, og giver dermed mere kontrol af redskabet så munden rammes sikrere. Ideelt til personer med Parkinson eller spasticitet.

Føj til huskeliste

Good Grip coated ske

Ske med en Plastisol goating, som beskytter tænder og læber. Ideelt til personer med spasticitet eller begrænset kontrol af hænder. Kan ikke anbefales til personer som reflektorisk bider kraftigt. Opvask i hånden vil forlænge produktets levetid.

Føj til huskeliste
Queens teske, lige

Queens teske, lige

Queens teske med lige skaft er en del af den populære serie med fortykkede håndtag som er fremstillet i letvægtsmateriale. Det er formet med en let cylindrisk form, som betyder, at det for brugeren er lettere holde om håndtaget.Kan vaskes i hånden eller maskinopvask op til 65. Det anbefales at vende bestikdelen nedad ved vask i maskine.

Føj til huskeliste
Queens ske, vinklet til højre hånd

Queens ske, vinklet til højre hånd

Let ske, vinklet til højre hånd(55 g), med tykt rundt hvidt plastgreb. Tåler maskinopvask op til 65 gr. Demonterbart greb.
Det anbefales at vende bestikdelen nedad ved vask i maskine

Føj til huskeliste
Queens gaffel, vinklet til højre hånd

Queens gaffel, vinklet til højre hånd

Queens gaffel med vinklet skaft er en del af den populære serie med fortykkede håndtag som er fremstillet i letvægtsmateriale. Queens bestikserien kan med fordel anvendes af brugere med nedsatte kræfter og manglende funktionsevner i fingre, hænder og arme. De begrænsede ressourcer kan skyldes gigt og andre lidelser. Maskinopvask op til 65

Føj til huskeliste
Queens ske, vinklet til venstre hånd

Queens ske, vinklet til venstre hånd

Let ske vinklet til venstre hånd(55 g), med tykt rundt hvidt plastgreb. Tåler maskinopvask op til 65 gr. Demonterbart greb.
Det anbefales at vende bestikdelen nedad ved vask i maskine

Føj til huskeliste
Queens gaffel, vinklet gaffel, venstre hånd

Queens gaffel, vinklet gaffel, venstre hånd

Queens gaffel med vinklet skaft er en del af den populære serie med fortykkede håndtag. Queens bestikserien kan med fordel anvendes af brugere med nedsatte kræfter og manglende funktionsevner i fingre og hænder. Begrænsede ressourcer kan skyldes gigt og andre lidelser. Maskinopvask op til 65. Det anbefales at vende bestikdelen nedad ved vask.

Føj til huskeliste
Queens kniv, vinklet

Queens kniv, vinklet

Queens kniv med vinklet skaft er en del af den populære serie med fortykkede håndtag som er fremstillet i letvægtsmateriale. Håndtaget er fremstillet i ABS-plast i en pæn råhvid farve. Kniven kan bruges til højre og venstre hånd. Tåler maskinopvask op til 65 gr. Det anbefales at vende bestikdelen nedad ved vask i maskine.

Føj til huskeliste