Bestik

Herunder knive, gafler, skeer m.m.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Herunder også bestik, der både kan bruges med venstre og højre hånd. Ved knive med bølgeskær skal bølgeskæret være slebet på venstre side af knivbladet.
    
    
    
    
 info
Herunder hører også fleksibelt bestik, hvor et forlænget skaft vikles om hånden.
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Vinklet steakkniv

Vinklet steakkniv

Steakkniven er vinklet og udformet til personer som har nedsat kræft i hænder og arme. Grebes længde: 11cm. Skærets længde: 11,5cm. Rengøring: Tåler maskinvask op til 65oc. Vægt: 72 g. Materiale: Greb af polypropen, skær af rustfri stål.

Føj til huskeliste
Letvægtsbestik

Letvægtsbestik

Meget let bestik speciel udviklet til personer med smerter eller manglende ressourcer i hænderne. Håndtaget er ergonomisk. Fås i både en lige og en vinklet udgave. Tåler ikke opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
Amefa Bestik

Amefa Bestik

Ergonomisk udformet bestikserie fra Amefa. Serien findes i en lige og i en vinklet udgave. Den findes til højre og venstre hånd. Den vinklede kniv kan anvendes af begge hænder. Materiale: polypropen og rustfri stål.
Maskinopvask 65 gr.

Føj til huskeliste
Bestik, tungt

Bestik, tungt

Bestik med håndtag af sort polypropen. Grebene er fremstillet med én plan side, hvilket sikrer at bestikket ikke drejer/roterer i hånden. Gaflen og skeen kan vinkles/bøjes efter ønske. Rengøring: opvaksemaskine ved max 65C. Mål: håndtag længde: 10cm.

Føj til huskeliste
Henro-grip bestik, junior

Henro-grip bestik, junior

Juniorske eller gaffel. Grebet er ergonomisk formet og let buet. Der findes ske og gaffel til henholdsvis højre og venstre hånd. Bestikket tåler opvaskemaskine. Det er udviklet i samarbejde med ergonomer.

Føj til huskeliste
S´up ske

S´up ske

Sup er en tragtformet ske, udviklet til personer med tremor, fx ved Parkinson. Specielt velegnet til supper og morgenmadsprodukter. Når maden er fyldt i skeen, vippes den bagover og føres op til munden, hvorefter indholdet tippes ind i munden.

Føj til huskeliste
Henro-Grip vinklet kniv

Henro-Grip vinklet kniv

Bestikserie til dagligt brug. Kniven er udformet således, at den er lettere at holde på og manøvrere med. Gribesikkert håndtag. Kniven og de øvrige dele i serien er designet til at gøre spisesituationen lettere for mennesker med bl.a. svag motorik.

Føj til huskeliste
Good Grip - Big Grip Teske

Good Grip - Big Grip Teske

Behageligt, ergonomisk nonslip håndtag, så hænderne ikke glider på bestikket. Teskeen har et særlig twist, som tillader den at bøje i den vinkel, som passer brugeren bedst. Kan anvendes af både højre og venstrehåndede.

Føj til huskeliste
Good Grip - Big Grip Ske

Good Grip - Big Grip Ske

Behageligt, ergonomisk nonslip håndtag, så hænderne ikke glider på bestikket. Skeen har et særlig twist, som tillader den at bøje i den vinkel, som passer brugeren bedst. Kan anvendes af både højre og venstrehåndede.

Føj til huskeliste
Good Grip - Big Grip Kniv

Good Grip - Big Grip Kniv

Behageligt, ergonomisk nonslip håndtag, så hænderne ikke glider på bestikket samt forstørre grebet. Tåler opvaskemaskine op til 65 grader.

Føj til huskeliste