Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



BC lift Low/Up

BC lift Low/Up

BC Lifts løfteplatform som er bygget til kørestolsbrugere og gangbesværede. Løfteplatform som skal stå på et plant fast underlag. Løfteplatformen kan løfte op til 500mm og kan løfte 225 KG. Kræver kun 1180x1500 mm plads.

Føj til huskeliste

BC Lift A/S
H. C. Ørstedsvej 13
9900 Frederikshavn

BC lift Strategos

BC lift Strategos

Primært til kørestolsbrugere eller gangbesværede, kan dog også bruges til varetransport. Platform som løfter personer lodret op og ned fra 400mm til 3000mm. Kurven er som standard ca. 1040mm bred indv. og 1500mm lang indv. (Andre str. kan dog også fåes). Løfteplatformen er i varmgalvaniseret stål, så den kan bruges både udvendigt og indvendigt.

Føj til huskeliste

BC Lift A/S
H. C. Ørstedsvej 13
9900 Frederikshavn

Himolla Hvilestole 9773

Himolla Hvilestole 9773

I en hvile-/otiumstol fra Himolla kan du kan finde den rette til stilling til at læse dine yndlingsbøger, liggende eller siddende. Middagsluren klares også her, du vælger blot liggestillingen på det nemme betjeningspanel, og inden du serdig om, ligger du i den mest behagelige stilling, for at lukke øjnene og slappe af en stund.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Senator Hvilestole 7755

Senator Hvilestole 7755

Himolla hvilestole i Senator serien har de faceliteter som ønskes af mange. Forlænget fodskammel
Styring af ryglæn
Styring af fodskammel
Styring af sædehøjde
Forlænget fodskammel
Når justering af sædehøjde sker kan sædet vippes frem eller tilbage.
Stolen kan leveres i såvel læder som i stof efter eget valg.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Hovedstøtteholder Svanen

Hovedstøtteholder Svanen

Svanen til montering på skubbehåndtag.
Kvalitets hovedstøtteholder i aluminium, som har et moderne design, og er egnet til kørestole med en afstand mellem skubbehåndtagene på 380-550 mm. Den har 2 knækled og kugle befæstigelse for bedre indstilling. Leveres med klemmer for skubbehåndtagene

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

PHE Dental 010-250

PHE Dental 010-250

Denne stol er tilegnet flere brugere, sæde og ryg tilpasses automatisk efter kroppen, og låses fast. Automatisk højderegulering fra 50-72 cm. Dette sæde er formet så man har den optimale siddeflade. Den afrundede forkant sikre blodomløbet til ben øg fødder. Leveres som standard i sort læder.

Føj til huskeliste
Excellent Rampe System, Rampe I

Excellent Rampe System, Rampe I

Rampe I, som internt bliver kaldt for den grønne serie af ramper.
I denne produktserie, finder du blandt andet, ramper, 1/2-ramper, hjørner mm.

Føj til huskeliste
Trappestigen

Trappestigen

3 trins trappestige til indendørs brug. Den ene vange er forlænget og fungerer som gelænder, hvilket giver god støtte og sikkerhed, også på øverste trin. Meget velegnet for personer med balanceproblemer til at nå op i høje skabe og reoler. Maks. belastning 200 kg. Vægt 5,5 kg. Fås i natur, sort, hvid, orange og grøn. Vægophæng medfølger.

Føj til huskeliste

Tegnestuen Hindevadgård
Rugårdsvej 892
5471 Søndersø

Back Up stol

Back Up stol

BackUp styrketræner din ryg og medfører en afspændt siddestilling og et sundt svaj i ryggen. BackUp kan reguleres i højden, og kuglen i bunden justerer balanceeffekten. Stabiliseringsmusklerne i ryg, bækken og nakke trænes. Siddestillingen og den kontinuerlige bevægelse bevirker, at blodcirkulationen forbedres lokalt i ryg, hofter og ben.

Føj til huskeliste

Thorengaard Polexim A/S
Gartnerivej 9
2100 København Ø

Forhandler er ophørt

Excellent Rampe System, Kerb

Excellent Rampe System, Kerb

Vores rampesystem giver mulighed for at bygge højere og højere ramper. Disse høje ramper gør det nødvendigt med en slingrekant, så en kørestoleller rollator ikke får et hjul ud over siden. Vi har derfor udviklet et Kant-system(K-system), som løser dette problem.

Føj til huskeliste