Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MIA vinkelhåndgreb

MIA vinkelhåndgreb

MIA-vinkelhåndgreb til udvendig og indvendig montering.
Stålrør belagt med Rilsan.
Leveres i standard eller individuelle mål.
Fås i sort eller hvid.

Føj til huskeliste
Sonnet Basic

Sonnet Basic

Sonnet sengebordsserien findes i 3 modeller. Alle er lige velegnede til brug i hjemmet og på institution. Sonnet serien er et samspil af skandinavisk elegance, design og funktionalitet. Sonnet Basic er et stabilt læse/arbejdsbord, der er højdejusterbart, har vinkeljusterbar bordplade, afsætningsplade og u-formet understel for let placering af borde

Føj til huskeliste
Sonnet Dual

Sonnet Dual

Sonnet sengebordsserien findes i 2 modeller. Alle er lige velegnede til brug i hjemmet og på institution. Sonnet serien er et samspil af skandinavisk elegance, design og funktionalitet. Sonnet Dual er et læse/skrive/spise bord med skråt indstillelig sideklap indrettet med hylde øverst, 2 skuffer i forskellig størrelse, samt skab i midten.

Føj til huskeliste
Sonnet Combi

Sonnet Combi

Sonnet sengebordsserien findes i 2 modeller. Alle er lige velegnede til brug i hjemmet og på institution. Sonnet serien er et samspil af skandinavisk elegance, design og funktionalitet. Sonnet Combi er arbejdsbord/aktivitetsbord i 1 med indstillelig sideklap. Indrettet med hylde øverst, skuffe med rumdelere, skab med hylde og nederst fodtøjshylde.

Føj til huskeliste
Stolelift Hiro 160 Stolelift stigninger 45 grader

Stolelift Hiro 160 Stolelift stigninger 45 grader

Kører indvendigt og udvendigt på trappen. Stolelift til kurvede trapper med stigninger over 45. Sædebredden kan øges.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev

Rygpude

Rygpude

Vores rygpuder findes i flere størrelser og med forskellige udformninger med ekstra støtte. Endvidere har vi egen polsterafdeling, hvor man kan få en speciallavet rygpude som vil dække kravene til støtte og stabilitet.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Brandhæmmende dynebetræk

Brandhæmmende dynebetræk

Flammehæmmende dynebetræk. 100 Bomuld. Kravene til Flammende sengetøj er opfyldt i henhold til IMO RES.A.688 (17) Norge. Vask: Kan tåle kogevask op til 95C - tåler ikke klor. Tørring: Tørretumbler ved middel varme.

Føj til huskeliste
Kamille Nakkestøtte

Kamille Nakkestøtte

Fleksibel og justerbar nakkestøtte der kan indstilles i mange positioner grundet kugleled. De stærke kugleled skaber en stabil position selv i yderstillinger. Kamille nakkestøtte justeres med værktøj. Den tilhørende pude giver en ekstra komfort pga. fyldindholdet. Kamille nakkestøtte kan anvendes på forskellige typer nakkestøttebeslag.

Føj til huskeliste
Duo lampe

Duo lampe

Duo lampe er både en bordlampe og lygte som kan give ekstra lys til hverdagens gøremål uanset om der er en stikkontakt i nærheden eller ej, da batteriet er genopladeligt.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Beta Barneseng Vigga 3

Beta Barneseng Vigga 3

Beta Barneseng Vigga 3 kan konfigureres således at den dækker de fleste behov. Sengen leveres i længder fra 140-200 cm. og bredde 70-80 cm. Leveres med 3 delt liggeflade.
Tilføjelse af følgende tilpasset tilbehør er muligt:
Centralbremse.
Polster på inderside.
Øvrige kundetilpassede ønsker.

Føj til huskeliste

Beta Care ApS
Grimhøjvej 10
8220 Brabrand