Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Konus håndstøtte

Konus håndstøtte

Konus håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Konus håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Horn håndstøtte

Horn håndstøtte

Horn håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Horn håndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtte

Kuppel håndstøtten fås i 2 forskellige størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Kuppelhåndstøtten kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Flad håndstøtte

Flad håndstøtte

Den flade håndstøtte fås i 2 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Det alsidige produkt kan påmonteres de fleste kørestole.

Den flade håndstøtte kombineres med produktgrupperne delt skålformet armstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade.

Føj til huskeliste
Delt skålformet armstøtte

Delt skålformet armstøtte

Skålformede armstøtter findes i 3 størrelser og er fremstillet i polyurethanskum. Armstøtten kan påmonteres de fleste kørestole.

Armstøtterne kombineres med produktgrupperne flad, konus, kuppel eller horn håndstøtte og monteringsbeslag til skålformede armstøtter samt eventuelt justeringsplade, for personlig tilpasning.

Føj til huskeliste
Hel skålformet armstøtte

Hel skålformet armstøtte

Armstøtten er fremstillet i polyurethanskum. Kombineres med monteringsbeslag samt eventuelt justeringsplade, for personlig tilpasning.

Se kombinationsmulighederne via følgende HMI-numre:

Monteringsbeslag: 111810, 111811, 111812, 111813
Justeringsplade: 111809

Føj til huskeliste
Vask ophæng

Vask ophæng

Vask ophænget er nødvendigt, når det kommer til at justere håndvaskens højde til forskellige brugeres behov. Den kan manuelt justeres uden brug af værktøjer: en fantastisk fordel for omsorgspersoner. Fås nu med anodiseret overflade eller overflade i rustfrit stål.

Føj til huskeliste
Handy Støttehåndtag, vinklet 40 cm

Handy Støttehåndtag, vinklet 40 cm

Nemt Støttehåndtag som kan hjælpe både når man skal op eller ned fra en siddende stilling eller blot som hjælp til at holde balancen. Kan monteres let med skruer i den vinkel der passer bedst. Fås også i en vinklet udgave som er ekstra god når man skal rejse sig.

Føj til huskeliste
Mobeli håndlistegreb med vinkeljustering

Mobeli håndlistegreb med vinkeljustering

Mobelis håndlistegreb med vinkeljustering giver optimal støtte til barrierefri badning. Grundet den unikke horisontale/vertikale kombination hjælper de mobile håndlister i mange dagligdags situationer, f.eks. i forhold til at komme op af badekarret eller som støtte i brusebadet eller ved toilettet. Opfylder kravene til DIN 18040.

Føj til huskeliste
Sesam Døråbner

Sesam Døråbner

Med døråbneren kan brugeren nu både åbne og lukke døren, når man sidder foran den i kørestolen. Døråbneren er monteret med et ergonomisk greb, og i den anden ende er åbneren betrukket med gennemsigtig gummi, så døråbneren ikke sætter nogen mærker. En ekstra fordel ved døråbneren er, at den også kan åbne og lukke vandhaner.

Føj til huskeliste