Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Score Pro 959 fodstøtte

Score Pro 959 fodstøtte

En fodskammel giver dig god støtte ved skrivebordet. Score Pro 959 fodstøtten reguleres let i højden med en fodbetjent reguleringsmekanisme. Den kan indstilles til en højde på mellem 9 og 37 cm, og hældningen kan justeres til en vinkel på helt op til 87 grader, så du kan vinkle den til den mest behagelige position for dig.

Føj til huskeliste
Varier Thatsit balans stol, sort stel

Varier Thatsit balans stol, sort stel

På Thatsit kan du placere fødderne foran, mellem, ved siden af eller på knæpuderne, alt efter hvad der føles mest behageligt. Så husk at variere din siddestilling, så sikrer du bevægelse og god blodcirkulation fra top til tå. Mål: Bredde 56 x Dybde 92 x Højde 93-103 cm, Siddehøjde 51 cm
Fås også i lys ask.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

Back App stolen sikrer dig en aktiv og korrekt siddestilling. Stolen har en kugle, så man kan vippe roligt rundt mens der arbejdes. Det udfordrer balancen og koncentreres præcis dér, hvor vi ønsker den nemlig i ryggen. Når du sidder på Back App, må de muskler, som støtter rygsøjlen, arbejde for, at du kan holde balancen.

Føj til huskeliste
Dyne til brug uden betræk

Dyne til brug uden betræk

Dyne til brug uden betræk, hvor der er behov for hyppig dyne vask, der skal ikke bruges dynebetræk. Vask: 90 gr. og tørretumbler, stor slidstyrke.

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C

Trone gyngestol Advance

Trone gyngestol Advance

Gyngestole til brugere med eller uden særlige behov.
Trone gyngestol Advance med patenteret auto-lock system der betyder at sædet låser automatisk når brugeren rejser sig, hvorved man undgår at stolen tipper.

Føj til huskeliste
Teleskoprampe model tm

Teleskoprampe model tm

Teleskoprampe fremstillet i aluminium De perforerede baner giver en god balance mellem vægt og styrke og sikrer at der ikke ligge vand på ramperne. Ramperne består af to separate køreskinner. Model TM-150 og TM-210 er to-delte, model TM-300 har et ekstra element som er foldbar. I den foldede tilstand er ramperne sikret med en clip-lukning.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Vertikallift HandiLet HC630PVS

Vertikallift HandiLet HC630PVS

HYDRO-CON Vertikallift HandiLet HC630PVS, flere forskellige platformsmål også et der passer til dig. Skakt i naturanodiseret aluminium, malet eller glasskakt med lamineret sikkerhedsglas.
Typegodkendt. Mulighed for halvskakt. Produceret til det Danske klima står lige så godt udvendig som indvendig. Minimal vedligeholdelse.

Føj til huskeliste

HYDRO-CON Elevator A/S
Stæremosen 70
3250 Gilleleje

Majo Care Spisebordsstol

Majo Care Spisebordsstol

Solid spisebordsstol særlig velegnet til brug på plejehjem eller ældrebolig. Majo Care stolen kan polstres i særlig kunstlæder der tåler rengøring med op til 80 ethanol. Det praktiske ryggreb er en stor hjælp for plejepersonale, samt påmonterede slædehjul, der gør at den ældre let kan subbes på plads ved spisebordet. Kan polstres i valfri farve.

Føj til huskeliste
Relax Otiumstole

Relax Otiumstole

Solide og robuste otiumstole/hvilestole med vippefunktion i ryg og indbygget fodskammel. En lænestol og et hjælpemiddel til den ældre der har behov for et godt armlæn at sætte fra på for at komme op af otiumstolen. Relax otiumstolen er med elektrisk styring af ryglæn og fodstøtte. Fås også med sædeløft funktion.

Føj til huskeliste
OPUS 1280 AKUTLEJE

OPUS 1280 AKUTLEJE

Solid og driftsikker akutleje. 4-delt ergonomisk liggeflade i kompaktlaminat med knæknæk. Individuel og lydsvag justering af højde, ryg-, lår- og bendel. Linak Jumbo batterifunktion med display, inkl. batteri. Fastmonterede og nedfældbare sengeheste som kan føres ind under liggefladen. Let aftagelige rørsengegavle. Mekanisk Trendelenburg m.m.

Føj til huskeliste