Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Torso Support

Torso Support

Torso Support er udviklet til de brugere der har behov for ekstra støtte på grund af torso ustabilitet. Samtidigt er den også beregnet til alle der har behov for og ønske om mere komfort når de sidder i en bade-/toiletstol.

Føj til huskeliste

HMN a/s
Midtager 22
2605 Brøndby

OPUS 1280 AKUTLEJE

OPUS 1280 AKUTLEJE

Solid og driftsikker akutleje. 4-delt ergonomisk liggeflade i kompaktlaminat med knæknæk. Individuel og lydsvag justering af højde, ryg-, lår- og bendel. Linak Jumbo batterifunktion med display, inkl. batteri. Fastmonterede og nedfældbare sengeheste som kan føres ind under liggefladen. Let aftagelige rørsengegavle. Mekanisk Trendelenburg m.m.

Føj til huskeliste
Traumeplejeseng

Traumeplejeseng

Traumeplejeseng er udviklet til brugere med diffuse hjerneskader samt brugere med påførte traumer og choktilstande efter f.eks. en ulykke, hvor personen har en yderst voldsom udad reagerende adfærd og hvor der er brug for optimal sikkerhed for både bruger og plejepersonale.

Føj til huskeliste
Kørestols bord med polstring

Kørestols bord med polstring

Kørestolsbord, der er polstret, og alligevel hygiejnisk med glat let aftørringsoverflade.

Føj til huskeliste
Carelock ACE Gate

Carelock ACE Gate

Mobiltelefonen kan afløse traditionel nøglehåndtering indenfor hjemmeplejen. Personalet anvender mobiltelefonen til at låse dørene op. Enkelt og sikkert. Carelock ACE Gate anvendes, når plejepersonalet skal besøge borgere i etageejendomme eller flerfamiliehuse med dørtelefon.

Føj til huskeliste
Carelock ACE

Carelock ACE

Velkommen til en en nøglefri verden. Nøglebundtet er erstattet af mobiltelefonen. Traditionel nøglehåndtering indenfor hjemmepleje er besværlig, tidkrævende og kostbar, og kan skabe utryghed hos både beboere og personale, hvis nøglerne forsvinder. Med Carelock-systemet bruger personalet mobiltelefonen til at låse dørene op. Enkelt og sikkert.

Føj til huskeliste
Juniorseng højdejusterbar

Juniorseng højdejusterbar

Juniorseng justerbar er udviklet til børn og unge mellem 4 og 12 år, som har plejekrævende psykiske eller fysiske handicaps og hvor der er behov for, at sikre barnets hvile- og sovesituation i trygge og rolige rammer.

Føj til huskeliste
Anlægsrampe i Aluminium

Anlægsrampe i Aluminium

Mulighed for fastgørelse af rampen. Skridsikker Anlægsflade, samt skridsikker køreflade. Bæreevne: 300 kg.

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

Foldbar luksus rampe

Foldbar luksus rampe

Premium Length er en foldbar luksusrampe til kørestolsbrugere, der savner nemmere adgang over dørtrin, trapper, mv. Denne handicaprampe er i ekstra høj kvalitet og nem at transportere og folde ud, og den fås i hele seks forskellige længder fra 0,6 til 2,40 meter.

Føj til huskeliste
Skumindsats til sengehest

Skumindsats til sengehest

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt, at afskærme motoriske urolige borgere mod sengeheste. Derfor har vi udviklet en skumindsats til VENDLET-systemets sengehest. Pladen monteres inde i sengehesten og påvirker ikke den daglige brug af VENDLET.
Passer til følgende modeller:
VENDLET V5S / V5S plus
VENDLET V5S Speed Adjust / V5S plus Speed Adjust

Føj til huskeliste